Social Icons

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Οκτάσφαιρος ο Πορτοχελιακός διέσυρε το Σχινοχώρι




Ασταμάτητος ο Πορτοχελιακός διέσυρε
 τον Α.Ο.Σχινοχωρίου με 8-1 και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Παπασατύρου δεν πτοήθηκαν από την συνεχή καταρρακτώδη βροχή πού έπεφτε ασταμάτητα την ώρα του αγώνα αλλά ούτε από τον αγωνιστικό χώρο πού σε πολλά σημεία του είχε λιμνάσει.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ο 15χρονος Νίκος Λαζάρου ο οποίος σε 32 λεπτά πέτυχε χατ τρικ αλλά και ο 16χρονος τερματοφύλακας της ομάδας ο Χρ.Λούμης ο οποίος σε πολλές φάσεις  είπε ΟΧΙ στις επιθετικές ορέξεις των φιλοξενούμενων επιθετικών ενώ για το γκολ πού δέχτηκε δεν φέρει καμία ευθύνη.  Και βέβαια από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές δεν υστέρησε κανείς.



Το φιλμ του αγώνα

Στο 6΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκαρπέτζου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λούμη άουτ.

Στο λεπτό ο Σπ.Ζαραφωνίτης πέτυχε γκολ όμως σωστά ακυρώθηκε από τον πρώτο βοηθό σαν οφσάιντ.

Στο 11΄λεπτό ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης βγήκε τετ α τετ με τον Αργυρόπουλο πλάσαρε , απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά ο επιθετικός  του Πορτοχελιακού με νέο σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 13΄λεπτό σέντρα σουτ του Φλώρου από δεξιά έδιωξε δύσκολα ο Λούμης η μπάλα έφτασε στον Σκαρπέτζο πού εξαπέλυσε νέο σουτ και ο τερματοφύλακας του Πορτοχελιακού με εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 15΄λεπτό ο Φλώρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Λούμη κάνοντας το 1-1.

Στο 29΄λεπτό ο Σπ.Ζαραφωνίτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Πιτουράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο « γάμα» της εστίας του βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους  2-1.

Στο 32΄λεπτό σέντρα-σούτ του Σπ.Ζαραφωνίτη από δεξιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ δίπλα από το δεύτερο δοκάρι .

Στο 34΄λεπτό δυνατό σουτ του Αργυράκη η μπάλα χτύπησε στη ρίζα της δεξιάς δοκού του Λούμη και έφυγε άουτ.

Στο 38΄λεπτό δυνατό σουτ του Σκαρπέντζου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λούμη και έφυγε άουτ.

Στο 42΄λεπτό σουτ του Ι.Εμ. Ζαραφωνίτη έδιωξε ο Αντωνόπουλος.

Στο 44΄λεπτό ο Memalli ανατράπηκε από τον Πιτερό στην περιοχή και ο Ι.Εμ. Ζαραφωνίτης από την άσπρη βούλα έκανε το 3-1.

Στο 47΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλώρου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λούμη άουτ.

Στο 53΄λεπτό ο Κουκούλης έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων  στον Γκούμα πού πλάσαρε για να διώξει δύσκολα ο Λούμης και στην επαναφορά έκανε νέο πλασέ για να διώξουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων λίγο πριν την γραμμή της εστίας.

Στο 65΄λεπτό σέντρα σουτ του Λαζάρου από δεξιά ο Αντωνόπουλος φάνηκε να ελέγχει την μπάλα όμως του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 4-1.

Στο 79΄λεπτό σέντρα του Ι.Ευ. Ζαραφωνίτη από αριστερά ο Λαζάρου μόνος του με τον τερματοφύλακα του Σχινοχωρίου πλάσαρε για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Στο 81΄λεπτό ο Κοξίδης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ όταν δέχτηκε σέντρα από δεξιά και με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω στην κίνηση πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αντωνόπουλο για να κάνει το 6-1.

Στο 83΄λεπτό ο Γκούμας βγήκε μόνος του με τον Λούμη όμως ο νεαρός τερματοφύλακας του Πορτοχελιακού για μία ακόμα φορά έδιωξε σωτήρια.

Στο 85΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 7-1.

Στο 90+2 ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης από αριστερά εκτέλεσε φάουλ και ο Λαζάρου με κεφαλιά έκανε το τελικό 8-1.

Πορτοχελιακός (Π.Παπασταύρου)  Χρ.Λούμης, Στρίγκος, Memalli, Zerja, Ν.Λούμης, Sallaku, Σπ.Ζαραφωνίτης, Κοξίδης, ( 76΄Σμαρνάρας) Αβραντάς,( 58΄Λαζάρου),  Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης, ( 68΄Κ.Κουτσοποδιώτης) , Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης. 

Α.Ο.Σχινοχωρίου : Αντωνόπουλος, Τσουρδής,( 46΄Γκούμας)  Χριστόπουλος, Πιτουράς, ( 46΄Γαλίζης), Αργυράκης, Κατσικάρης, Φλώρος, Τσαγκάνης, Α.Μποζιονέλλος, Κουκούλης, Σκαρπέτζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates