Social Icons

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ηρακλής Ερμιονίδας : Με τρία μετάλλια στις αποσκευές γύρισε από το "Μιθριδάτης".

Ο Α.Σ. Μιθριδάτης σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών και
με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο  διοργάνωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης» διεθνές τουρνουά για κατηγορίες  mini juniors, juniors b, junior a, παίδων κορασίδων α-β, εφήβων νεανίδων.
Στους αγώνες συμμετείχαν 60 ομάδες με 630 αθλητές. Ανάμεσα στις 60 ομάδες ήταν και η ομάδα της Ερμιονίδας ο Ηρακλής ο οποίος κατέβηκε στους αγώνες με 5 αθλητές. Την Παναγιώτα Καισοπούλου, τον Αλέξιο Ζαραφωνίτη, τον Σπύρο και Γιάννη Ζαραφωνίτη και το νέο μέλος της ομάδας τον Στόγιαν Μάριο. Από τους πέντε αθλητές του συλλόγου ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών οι τρεις ενώ οι άλλοι δύο πλασαρίστηκαν στην πρώτη εξάδα στις κατηγορίες τους.
Συγκεκριμένα η Παναγιώτα Καισοπούλου και ο Αλέξιος Ζαραφωνίτης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους και ο Στόγιαν Μάριο κατέκτησε το χάλκινο επίσης στην κατηγορία του. Οι άλλοι δύο αθλητές του συλλόγου Σπύρος και Γιάννης Ζαραφωνίτης κατέκτησαν την Πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.
Να δώσουμε για μία ακόμα φορά τα συγχαρητήρια μας στον σύλλογο της Ερμιονίδας ο οποίος έκλεισε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά  φέρνοντας στην Ερμιονίδα μετάλλια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates