Social Icons

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Και όμως πέρασαν δύο χρόνια.



Μία από τις κορυφαίες στιγμές της  αθλητικής Ερμιονίδας έγινε  πριν ακριβώς από δύο χρόνια
( 14/12/2014) με την διεξαγωγή του αγώνα Ερμιονίδα –ΑΕΚ  στο γήπεδο Κρανιδίου για το πρωτάθλημα της football league . Ένας αγώνας πού καλύφθηκε τηλεοπτικά ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι OTE TV. Ήταν η πρώτος ζωντανός τηλεοπτικός αγώνας από το μικρό γήπεδο του Κρανιδίου. Εδώ να αναφέρουμε ότι μέχρι την 8η αγωνιστική πού ήρθε η ΑΕΚ στο Κρανίδι ήταν αήττητη χωρίς να έχει χάσει ούτε έναν βαθμό, κάτι πού έγινε εδώ (0-0).

 Είδαμε να πατάνε το χορτάρι άνθρωποι πού έχουν συνδέσει το όνομα τους  με την ιστορία της ΑΕΚ όπως ο  «Κολοσσός» Τραιανός Δέλλας ο πολύ μεγάλος προπονητής τίτλων με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ η ιστορία της ΑΕΚ ο Νίκος Πανταζής ο Νίκος Γεωργέας ποδοσφαιριστής πού και αυτός έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία των κιτρινόμαυρων. Αλλά και ποδοσφαιριστές πού σήμερα σηκώνουν το βάρος της φαννέλας των κιτρινόμαυρων στην super league όπως οι διεθνείς  Αραβίδης,   Μάνταλος ,  ο Πλατέλλας,  κλπ.

Επίσης για να μην ξεχνιώμαστε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρη ο οποίος παρά τις πιέσεις πού δεχόταν να πάει να παίξει τον αγώνα στο γήπεδο της Κορίνθου προτίμησε να γίνει ο αγώνας στο Κρανίδι για να τον δουν οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας.


Για την ιστορία θα αναφέρουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων και όλα τα βίντεο που είδαν την δημοσιότητα την σιγκεκριμένη ημέρα.
Ερμιονίδα: Πονηρός, Μουσταφίδης, Ομο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Σβόγιτς (52' Ταπέ), Βλαχόπουλος (86' Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Chacon (75' Στάικος).
ΑΕΚ: Ανέστης, Γεωργέας (87' Φαγέ), Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (63' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (21' Αραβίδης), Μάνταλος, Μπρέσεβιτς.

Ξαναδείτε τις ιστορικές αυτές στιγμές πατώντας ΕΔΩ 


ΒΙΝΤΕΟ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates