Social Icons

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ποσειδώνας έπνιξε την Θύελλα στις Λίμνες.



Την νίκη με 4-2 πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων
απέναντι στην Θύελλα Λιμνών  . Για μία ακόμα φορά η επίθεση των φιλοξενούμενων έβγαζε φωτιές αλλά και μία από τα ίδια στην αμυντική γραμμή πού όπως ενημερωθήκαμε είχε βελτιωθεί σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανασιναικό.


Στο 2′ λεπτό  σέντρα του Παπαιωάννου από αριστερά ο Αργύρης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0

Στο 12′ λεπτό ο Αντωνόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 15΄λεπτό ο Ποσειδώνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει να κάνει το 1-2 όταν ο Αντωνόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Καζά αλλά το πλασέ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας

Στο 30′ λεπτό  ο  Αντωνόπουλος  με  κάθετη μπαλιά  έβγαλε τον Μπροδήμα απέναντι στον  Καζά και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2.

Στο 42΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να κάνει το 1-3 όταν ο Μπροδήμας βγήκε τετ α τετ με τον Καζά αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στο 45′ λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν τον αγώνα στα ίσα όταν ο Σταρόπουλος με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Παπαιωάννου από αριστερά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοτσοβός στην προσπάθειά του να σώσει με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του.

Στο 47′ λεπτό ότι δεν κατάφερε ο Σταυρόπουλος στην εκπνοή του ημιχρόνου  το κατάφερε ο Παπαιωάννου αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας μπήκε στην περιοχή απέφυγε δύο αντιπάλους του και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-2.

Στο 82΄ ο Κέλλλης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του  M.Tresa  από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καζά για να κάνει το 2-3.

Στο 93′ λεπτό ο Κέλλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και με πλασέ έκανε το τελικό 2-4. Είχε προηγηθεί ελεύθερο από τον Χρήστου και στην συγκεκριμένη φάση οι άμυνα των γηπεδούχων είχε ανέβει «ψηλά» για να ισοφαρίσουν.

Θύελλα Λιμνών : Β.Καζάς, Κατεμής , Τσοχατζίδης ,( 46΄Noreca),  Μελέτης, Παπασαραντόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπαϊωάννου, Αργύρης, Βλάχος, Μπαστούνης, Ζέρβας.

Ποσειδώνας Διδύμων  : Χρήστου, Μπροδήμας ,( 90΄ Οικονομόπουλος), Β. Προσίλης (46′ Σ. Κονδύλης), Μούγιος, Δ. Προσίλης, Κοτσοβός, M.Tresa, Μέλση (75′ Α. Κονδύλης),A.Tresa, Αντωνόπουλος,Κέλλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates