Social Icons

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ερμής Κιβερίου 1-3.




Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα
έμεινε ο Ερμής Κιβερίου ύστερα από την νίκη του στην Κοιλάδα επί της Κορωνίδας με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον αρχηγό τους Παναγιώτη Μέγα.



Στο 14′ λεπτό ο Bajer με δυνατό σουτ ύστερα από σέντρα του Σαγκατέλωφ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κιβερίου ανοίγοντας το σκορ. 1-0.

Στο 26′ λεπτό ο Γιαννακόπουλος ανέτρεψε τον Γκάτση και ο διαιτητής Νενεκούμης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών , το κτύπησε ο ίδιος ο επιθετικός του Ερμή και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 47′ λεπτό ο  Ζίου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά απέκρουσε δύσκολα ο Λάσκαρης και ο Γκάτσης που καιροφυλακτούσε με νέο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 1-2.

Στο 51′ λεπτό  σουτ του Ζίου έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα  ο Λάσκαρης.

Στο 64′ λεπτό νέο σουτ του Ζίου απέκρουσε ο Λάσκαρης , και στην επαναφορά ο Σελλής σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Κοιλάδας.

Στο 82′ λεπτό ο Σελλής με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ζίου έκανε το τελικό 1-3.

 Στο 90′ λεπτό κόρνερ του Καραγκούνη από αριστερά ,κεφαλιά του Καζά η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ..

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Στ. Μπάζος, Cuni (79′ Κοροντίνης), Βιρβίλης, Τασιόπουλος, Κουτσαύτης, Σαγκατέλοφ,  Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (82′ Κ.Μπάζος), Bajer,  Cojocaru .

Ερμής Κιβερίου  (Γ.Διαμαντής): Κοζιώτης, Φλεβάρης, Σάκουλης,  Λαζάρου, Σελλής, Ζίου, Κουσοδήμος , Γκάτσης, Σαμαρτζής (73′ Καζάς), Μπιτζής (84′ Φίλης), Δήμας (51′ Καραγκούνης).


********************************************************************************

*********************************************************************************



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates