Social Icons

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Στο Λυγουριό η μπίλλια έκατσε στο Χ και Αριστείων -Κορωνίδα 1-1.

Φωτό Αρχείου  Αριστείων-Κορωνίδα 0-2 ( 28/11/2015)



Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν στο Λυγουριό  ο Αριστείωνας
με την Κορωνίδα Κοιλάδας στα πλαίσια τη; 11ης αγωνιστικής. Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό των Κωστόπουλου και Χριστόπουλου λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές διακομίστηκαν στο Κ.Υ.Λυγουριού οι οποίοι ύστερα από την παροχή των πρώτων βοηθειών έφυγαν για τις οικίες τους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την Κορωνίδα είχαν  την κατοχή της μπάλας και έχασαν  μια καλή ευκαιρία με τον Ι.Οψιμούλη ,να ανοίξουν  το σκορ όταν το σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Λάσκαρη. Στην επανάληψη και μετά το γκολ των γηπεδούχων η Κορωνίδα πήρε τα ηνία του αγώνα , πίεσε με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο πρώτο τέταρτο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιαννακόπουλο να κάνουν 2-1 όμως το σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί μία πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Α.Παπαλοδούκας βγήκε τετ α τετ με τον Λάσκαρη και έστειλε την μπάλα άουτ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 47΄λεπτό όταν ο Ι.  Οψιμούλης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπασταύρου από αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη . Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε ακριβώς στο 60΄λεπτό όταν ο Ι.Οψιμούλης έκανε τάκλιν μπροστά από τον Bajer για να κόψει σέντρα προς τον Τσέχο επιθετικό και ο διαιτητής έδωσε φάουλ. Το εκτέλεσε ό ίδιος ο Bajer στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασάκη περνώντας την μπάλα  μέσα από το τείχος ν γηπεδούχων ια να γίνει το τελικό 1-1.
Αριστείων Λυγουριού  Αναστασάκης, Κωστόπουλος, ( 46΄Λιακόπουλος), Π. Παπαλοδούκας, Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Ι. Οψιμούλης, Κόλλιας, Σκαρτάδος. Παπασταύρου , ( 82΄Σαρρής), Β. Οψιμούλης, ( 80΄Μπέκας), Α.Παπαλοδούκας.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Λάσκαρης, Μπάζος, Γιαννακόπουλος, Βιρβίλης, Τασσόπουλος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Κουτσαύτης, Χριστόπουλος .( 46΄ Cuni),  Bajer, Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates