Social Icons

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Super Bajer. Με τρία υπέροχα γκολ άλωσε την Ασίνη. Πανασιναικός-Κορωνίδα Κοιλάδας 1-4.

Με έναν εκπληκτικό Lukas Bajer να πετυχαίνειτο δεύτερο
συνεχές χατ τρικ του η Κορωνίδα Κοιλάδας σκόρπισε τον Πανασιναικό στην έδρα του  με 1-4. Δίπλα στον Τσέχο στράικερ και η φετινή έκπληξη της Κορωνίδας Κοιλάδας ο Βαγγέλης Χριστόπουλος ο οποίος και αυτός μετά τα δύο γκολ πού πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ποσειδώνα Διδύμων πέτυχε ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ και δείχνει ότι στο πρόσωπό του η Κορωνίδα βρίσκει ένα δεινό σκόρερ.

Η Κορωνίδα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6΄λεπτό όταν ο Χριστόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ο Καββεζός προσπάθησε να τον «κόψει» με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει το χέρι του . Το πέναλτι εκτέλεσε ο Bajer ανοίγοντας το σκορ.. Στο 16΄λεπτό ο Χριστόπουλος  με ένα εκπληκτικό σούτ στο παραθυράκι του Πιτσά ύστερα από διαγώνια πάσα του Bajer έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45΄λεπτό όταν ο Μαρκάκης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Καραβιάς μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους.Στο 51΄λεπτό ο Bajer είδε από το ημικύκλιο του κέντρου τον Πιτσά εκτός θέσης και με μία λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για να γίνει το 1-3. Στο 55΄λεπτό ο Σαγκατέλωφ έβγαλε τον  Bajer μόνος του με τον Πιτσά και με ωραίο αριστερό πλασέ  του πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του για να γράψει το τελικό 1-4.

Πανασιναικός : Πιτσάς, Σμυρνιωτάκης, Λάπατας,( 34΄Κωστόπουλος),  Καββεζός, Παπαδημητρίου , Σαρακινιώτης , Toppali, Temelkov, ( 46΄Μπάρδης), Καραβιάς, Γιαννόπουλος. ( 68΄Κολόριζας), Μαρκάκης.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Λάσκαρης, Κουτσαύτης,Γιαννακόπουλος , ( 76΄Μπρέγιανος), Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( 66΄Κοροντίνης), Μπάζος, Χριστόπουλος, Bajer, ( 82΄Ζέρβας) , Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates