Social Icons

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Πραγματική θύελλα ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου σκόρπισε στους πέντε ανέμους το Μαλανδρένι.....



Οι φιλοξενούμενοι είχαν το όνομα όμως οι
γηπεδούχοι ήταν πραγματική Θύελλα στο πρώτο ημίχρονο  έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο σκορπίζοντας και φιλοδωρώντας τους φιλοξενούμενους με τέσσερα γκολ υποχρεώνοντας τους στην πρώτη τους φετινή ήτα στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο λεπτό όταν ο Biro με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Παύλο Σαράντο στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δομάζου ανοίγοντας το σκορ 1-0 . Τρία λεπτά αργότερα ( ) ο Cuni εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι όπου την διεκδίκησαν ο Κατσάβελας με τον Παπαγεωργίου και ο τελευταίος στην προσπάθεια του να την διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-0. Στο 17΄λεπτό εξαιρετική ενέργεια του Biro με τον Μπουγιούρα ο τελευταίος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Παύλος Σαράντος με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 3-0. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ( 45΄) ο Βασίλης Κατσάβελας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Biro από δεξιά με κεφαλιά έκανε το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα στο 70΄λεπτό να μειώσουν με πλασέ του Κυριακόπουλου ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Mamutaj 4-1. Στο 80΄λεπτό περίπου ο Ο.Φ.Η. έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 5-1 όταν ο Ηλίας Δαγρές είδε το σουτ πού έκανε να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι.


Επόμενος αγώνας για τους «μελανόλευκους»  είναι το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Ερμιόνης με αντίπαλο τον Α.Ο.Σχινοχωρίου. 


Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης,( 51΄Mamutaj), Φράγκος. Παπανδριανού, Μέλλος,  Δαγρές, Cuni, Κατσάβελλας, Biro, Μπουγιούρας,( 83΄Μούγιος),  Σαράντος, Δρούγκας.  ( 85΄Saliasi).



Θύελλα Μαλανδρενίου  : Δομάζος, ( 46΄Ι.Καπετάνος),  Η. Παπαγεωργόπουλος, Μαντέσης, Διαμαντής, Σ. Παπαγεωργόπουλος, Δασακλής,( 60΄Καζάς),  Παπαγεωργίου, Λαμπάδας, Rrapaj, Κυριακόπουλος, Σοφ. Καπετάνος.( 80΄Φράγκος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates