Social Icons

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τα συλλυπητήρια ομάδων της Ερμιονίδας για τον ξαφνικό χαμό του Χάρη Γουμενάκη.


Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ερμιονίδας θρηνεί
με τον θάνατο του 44χρονου γενικού αρχηγού της ομάδας των Σπετσών με τις διοικήσεις των ομάδων να εκφράζουν τα θερμά τους  συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

Το Δελτίο τύπου της ΕΠΣ Αργολίδας

Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο Γενικός Αρχηγός της Μπουμπουλίνας Χάρης Γουμενάκης.Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το Δελτίο τύπου της Ενωσης Ερμιονίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Γενικού αρχηγού της Μπουμπουλίνας Σπετσών , Χάρη Γουμενάκη , στην οικογένεια και στους οικείους του.
Το Δ.Σ.

Το Δελτίο τύπου της Κορωνίδας Κοιλάδας

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της Κοιλάδας, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μπουμπουλίνας Σπετσών για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Γενικού της Αρχηγού Χάρη Γουμενάκη. Ευχόμαστε καλό παράδεισο και κουράγιο στους οικείους του.
Εκ του Γραφειου Τυπου του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας

Το Δελτίο τύπου του Ποσειδώνα Διδύμων

Το  Διοικητικό Συμβούλιο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Διδύμων  εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Γενικού αρχηγού  της Μπουμπουλίνας Σπετσών  Χάρη Γουμενάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το Δελτίο τύπου του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου

Το  Διοικητικό Συμβούλιο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον ξαφνικό χαμό του Γενικού αρχηγού  της Μπουμπουλίνας Σπετσών  Χάρη Γουμενάκη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates