Social Icons

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Επτα στα επτά ο Πορτοχελιακός με Black Jack σε πόντους- Κέρδισε τον Παμμετοχικό στο Λυγουριό με 3-1.



Την έβδομη νίκη σε επτά αγώνες έκανε
ο Πορτοχελιακός κερδίζοντας δύσκολα τον Παμμετοχικό στο Λυγουριό με σκορ 3-1.Η  ομάδα του Πέτρου Παπασταύρου  παράταχτηκε στον αγωνιστικό χώρο με τέσσερεις σοβαρές ελλείψεις αφού έλλειπαν για διάφορους λόγους οι  Σ. Ζαραφωνίτης, Ι. Αβραντάς, Ν. Λαζάρου και Χ. Λούμη  αλλά είχε την τ'υχη να έχει σε μεγάλη ημέρα τους  Μεμάλλι, Zerja, Ι.Εμ. Ζαραφωνίτη και Ι.Ευ.Ζαραφωνίτη οι οποίοι πήραν την ομάδα στην πλάτη τους και κατάφεραν  και απιδρασουν  με τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της νίκης πού τους κρατάνε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  επτά περισσότερους από την δεύτερη ομάδα της Θύελλας Μαλανδρενίου .
 Η ομάδα του Πορτοχελιακού μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο λεπτό ο Κοξίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ν. Λούμης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για πρώτη φορά στα δίχτυα του Μανώλη.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ του Πορτοχελιακού προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι φιλοξενούμενοι με σωστή τακτική , ηρεμία και καλή κυκλοφορία της μπάλας πήγαν με το σκορ υπέρ τους  στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να ισοφαρίσουν παίζοντας πολύ δυνατά και με μεγάλες μπαλιές προσπάθησαν να φέρουν το παιγνίδι μέσα στην περιοχή του Πορτοχελιακού και το κατάφεραν στο 55΄λεπτό με προβολή του Κολλια ύστερα από φάση διαρκείας . 
Βλέποντας την πίεση πού ασκούσε η ομάδα του Παμμετοχικού ο προπονητής του Πορτοχελιακού Πέτρος Παπασταύρου γύρισε στην άμυνα τον Ν.Λούμη και έκανε αλλαγή τον Κοσμά Κουτσοποδιώτη με τον Παύλο Γεωργίου τον οποίο πέρασε στην επιθεση.    
Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και έδειξε ότι τυχαία δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση. Κλειδώνοντας την άμυνα και με καλή ανάπτυξη από την ζώνη της άμυνας προς την επίθεση επανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και στο 61΄λεπτό μία εξαιρετική ενέργεια των Καξίδη και Sallaku ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή των γηπεδούχων και με εξαιρετική ενέργεια πέρσσε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μανώλη δίνοντας την πρωτοπορία στο σκορ για τον Πορτοχελιακό.
Από το σημείο αυτό το παιγνίδι πήρε άγριο ρυθμό και ένταση στο όριο του αντιαθλητικού και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν τον αγώνα στα ίσια και τους παίκτες των φιλοξενούμενων να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να πετύχουν το τρίτο γκολ και να κλειδώσουν την νίκη.Κάτι πού το κατάφεραν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ι.Ευ. Ζαραφωνίτης έπαιξε το ένα-δύο με τον Zerja και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανώλη κάνοντας το τελικό 1-3. Μάλιστα στην φάση του τρίτου γκολ με τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων επικράτησε ένταση στις εξέδρες μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων αλλά χάρη στην επέμβαση των πιό ψύχραιμων δεν έγιναν χειρότερα. 

Παμμετοχικός  Σπ.Μανώλης, Γ.Τριμπόνιας Π.Μανώλης, Δ.Μανώλης  Κόλιας, Β.Τριμπόνιας, Σοφός, Τζαβάρας, Μπάβας,   ( 40΄Κ.Μανώλης), Αθ.Τριμπόνιας, ( 80΄ Κατσαργύρης ), Πασπαλιάρης.
Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Ε.Στρίγκος,( 72΄Δ.Κουτσοποδιώτης),  Μεμάλλι, Zerja, Κ.Κουτσοποδιώτης, ( 55΄Γεωργίου), Νικεδήμας, (85΄ Ι.Δ. Ζαραφωνίτης ), Κοξίδης, Sallaku, Ι.Εμ. Ζαραφωνίτης, Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης, Λούμης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates