Social Icons

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας : Οι συμμετοχές από την Ερμιονίδα.



Η αντίστροφη μέτρηση  για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο


της Αθήνας έχει ξεκινήσει  και η Αθήνα την Κυριακή θα πλημμυρίσει με δρομείς  από κάθε σημείο της Ελλάδας, αλλά και από κάθε γωνιά της γης, στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, που πραγματοποιείται στη χώρα μας, τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
Όλα άρχισαν εδώ… 120 χρόνια πριν, την άνοιξη του 1896, στους πρώτους  Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα αθλητή Σπύρο Λούη να κόβει πρώτος το νήμα, σημειώνοντας ιστορική νίκη ξεπερνώντας  σωματικά και ψυχικά όρια.
Ανάμεσα στους αθλητές πού θα λάβουν μέρος  ξεχωρίζουν και αθλητές παγκοσμίου ακτινοβολίας όπως είναι οι Κενυάτες Λούκα Ρότιχ Λόμπουβαν, ο Φίλιξ Κάντι ,ο  Κιπτσόγκε Γέγκο και ο Κεμπόι Τσένγκο από τους άντρες και η επίσης Κενυάτισσα Πενίνα Βανίρου Ντούνγκου από τις γυναίκες.
Το παρών στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα δώσουν και 14 δρομείς από τις δύο ομάδες δρομέων της Ερμιονίδας των Summit Runners και Δρμέων Ερμιονίδας.

Summit Runners Ermionidos 

42km

Ευστρατίου Γιάννης ,Πίλουρης Κοσμάς  ,Γκιρτάκης Αναστάσιος , Τσιρακόπουλος Γιάννης , Κίκκινας Παναγιώτης, Οικονόμου Ηλίας , Σιδέρης Μιχάλης και Σταμάτης Χατζησταύρου. 

10km

Γιάννης Γκιώνης Αφροδίτη Γκιώνη

 Δρομείς Ερμιονίδος

 42 km

Παπαδημητρίου Μάνος,, Κατσούλης Γρηγόρης ,Κούτρας Λουκάς. 

10km

Μαρία Κεσαρεύς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates