Social Icons

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας -Τροιζηνιακός 3-2.





Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο
Τασσιόπουλο οποίος πέτυχε δύο γκολ η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε σε ένα αγώνα για γερά νεύρα τον Τροιζηνιακό με σκορ 3-2.
Στο 11΄λεπτό δυνατό σουτ του Bajer έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 15΄λεπτό δυνατό σουτ του Κατσέλη μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Λάσκαρης. Στο 27΄λεπτό ο Πάνου έδιωξε άτσαλα , με αποτέλεσμα η μπάλα να πάρει πορεία προς την εστία του όμως ο Σαμπάνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ..Στο 29΄λεπτό δυνατό αριστερό σουτ του Σταματέλου η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λάσκαρη. Στο 47΄λεπτό σέντρα του Αλεξανδρή από δεξιά ο Bajer έπιασε γυριστό σουτ όμως ο Σαμπάνης μπλόκαρε. Στο 50΄λεπτό ο Bajer εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Βιρβίλης πήρε την κεφαλιά , απέκρουσε ο Σαμπάνης η μπάλα έφτασε στον Τασσιόπουλο πού με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ και τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλέρης αφού είδε τον Λάσκαρη εκτός θέσης με μακρινό σουτ πέρασε την μπάλα από πάνω του κάνοντας το 1-1.Στο 58΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν ο Τασσιόπουλος φάνηκε να ανατρέπει τον Σαραντόπουλο . Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή για την απόφαση του. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Α. Σούχλας κάνοντας το 1-2. Στο 65΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Bajer μπλόκαρε ο Σαμπάνης. Στο 73΄λεπτό ο Bajer με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σαμπάνη. Στο 74΄λεπτό ο Bajer εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τασσιόπουλος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2. Στο 84΄λεπτό ο Μέγας με κεφαλιά έκανε το 3-2. Προηγήθηκε σέντρα του Αλεξανδρή από δεξιά και προσωρινό διώξιμο της μπάλα από τον Σαμπάνη.Στην εξέλιξη της φάσης ο Σταματέλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του Νενεκούμη και αποβλήθηκε.
Κορωνίδα Κοιλάδας  (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Cuni  (62′ Σαγκατέλοφ), Μπρέγιανος (18′ λ. τρ. Αλεξανδρής), Βιρβίλης, Τασιόπουλος,  Μέγας, Cojocaru, Bajer , Ι. Γιαννακόπουλος (70′ Κοροντίνης), Μπάζος, Χριστόπουλος.
Τροιζηνιακός  (Γ.Πασιάκος): Σαμπάνης, Τόκι, Δελαπόρτας, Β.Σούχλας, Πάνου, Δ.Σαμπάνης  (75′ Γάτσινος), Α.Σούχλας , Σταματέλος, Κατσέλη, Μαρίνης (46′ Ν. Σαραντόπουλος ), Βασιλέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates