Social Icons

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Α.Ο.Σχινοχωρίου 1-3.





Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου
στο γήπεδο της Ερμιόνης από την ομάδα του Σχινοχωρίου . Ο αγώνας ξεκίνησε με 17 λεπτά καθυστέρηση ενώ ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει ακριβώς στις 3 με αποτέλεσμα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα η ορατότητα να είναι περιορισμένη λόγω της συνεφιάς και της συνεχής βροχής που έπεφτε κατά διαστήματα .
Στο λεπτό δυνατό σουτ από του Σαράντου η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι . Στο 14΄λεπτό νέο σουτ του Σαράντου έδιωξε δύσκολα ο Νικολίτσας. Στο 19΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Σχινοχώρι να ανοίξει το σκορ όταν δυνατό σουτ του Μπάρκουλη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σαλογιάννη και στην επαναφορά ο Α. Μποζιονέλλος με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 21΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους όταν ο Κατσικάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαλογιάννη. Στο 27΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Biro η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Νικολίτσα.  Στο 29΄λεπτό ο Σαλογιάννης απέκρουσε δύσκολα σουτ του Μπάρκουλη. Στο 60΄λεπτό ο Σκαρπέντζος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σαλογιάννη για να γίνει το 0-1. Στο 64΄λεπτό ο Η. Δαγρές με γυριστό σουτ ύστερα από φάουλ του Biro έκανε το 1-1. Στο 67΄λεπτό ο Σαλογιάννης έδιωξε δύσκολα σουτ του Κουκούλη. Στο 70΄λεπτό ο Σκαρπέντζος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 91΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Biro έκανε κάθετη μπαλιά στον Σαράντο ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας και ο αμυντικός τον ανέτρεψε ολοκάθαρα μέσα στην περιοχή χωρίς ο διαιτητής Θεοδώρου να δώσει την εσχάτη των ποινών και κόκκινη στον παίκτη των φιλοξενούμενων.  Στο 92΄λεπτό ο Αργυράκης με πλασέ έκανε το τελικό 1-3.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου  Σαλογιάννης, Φράγκος, Παπανδριανός, Μέλλος, Δαγρές, Cuni, Κατσάβελας ( 75΄Σωτηρόπουλος), Biro, Μπουγιούρας ( 36΄Μούγιος), Σαράντος. Δρούγκας.
Α.Ο.Σχινοχώριου : Νικολίτσας ( 46΄Αντωνόπουλος), Γκούμας, Καραργύρης, Πιτουράς, Κατσικάρης, Τσαγκάνης, Μπάρκουλης, Χ.Μποζιονέλος, Α.Μποζιονέλος,( 58΄Κουκούλης),  Τσουρδής, Σκαρπέτσος.( 90΄Αργυράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates