Social Icons

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ποσειδώνας Διδύμων-Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου 1-2.





Την ήττα με 2-1 γνώρισε στα Δίδυμα
ο Ποσειδώνας από τον Π.Α.Ο. Κουτσοποδίου για την 7η Αγωνιστική.Οι γηπεδούχοι με το ζόρι συμπλήρωσαν ενδεκάδα λόγω πολλών προβλημάτων.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με πλασέ του  Mustafaj μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία ενέργεια του Ταραντίλη. Στο 37΄λεπτό ο Μπροδήμας από την άσπρη βούλα έφερε τον αγώνα στα ίσα από το πέναλτι πού κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σκαντζό. Στο  67΄λεπτό ο Moustafaj ύστερα από μακρινή μπαλιά του Λιαγκρή έφυγε από θέση οφσάιντ και πέτυχε το τελικό. Σε αυτή την φάση είχαμε την έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον διαιτητή Τσιτουρίδη  με αποτέλεσμα να διακοπή ο αγώνας. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο 77΄λεπτό δυνατό σουτ του A.Tresa η μπάλα μετά από κόντρα σε αμυντικό  τράνταξε το δοκάρι του Κομπόση. Στο 87΄λεπτό σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά ο Κέλλης μπροστά από την εστία μπερδεύτηκε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-2.
Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Α. Κονδύλης, Μούγιος, Σ.Κονδύλης, Κοτσοβός,  Α.Tresa, Μέλσι, Μ.Tresa, Μπροδήμας, Αντωνόπουλος, Κέλλης.
Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου :  (A.Τσιρόπουλος): Κομπόσης, Καρανάσιος, Μπαβελής (60′ Nanaj), Σκάντζος, Λιαγκρής, Mustafaj, Μπλάτσος, Belba, Μανέτας (72′ αλογεράκης), Μουζακιώτης (80′ Πίκος), Ταραντίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates