Social Icons

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Συνεργασία ακαδημίας Ενωσης Ερμιονίδας και Ο.Φ.Ηλιοκάστρου





Την συνεργασία της με την ποδοσφαιρική ομάδα
του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής η ακαδημία της Ένωσης Ερμιονίδας. Με αφορμή την μη ύπαρξη πρωταθλήματος από την οικεία Ε.Π.Σ.Αργολίδας για ηλικίες από 15 έως 18 ετών οι «κυανοκίτρινοι» έδωσαν «δανεικούς» στην ομάδα του Ηλιοκάστρου εννέα ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου 

 Η Ακαδημία της Ένωσης Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 -2017 με το σωματείο ποδοσφαίρου Ο.Φ. Ηλιόκαστρου. Ως γνωστόν η Ε.Π.Σ. Αργολίδας δεν διαθέτει πρωτάθλημα νέων και ειδικότερα στις ηλικίες από 15 - 18 ετών, οπότε η Ακαδημία σε συνεργασία με τον Ο.Φ.Η προώθησε για φέτος με την μορφή δανεισμού, ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία, με σκοπό να συνεχιστεί η ποδοσφαιρική τους μάθηση και παιδεία, αλλά και να αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας που αγωνίζεται ο Ο.Φ.Η. Προπονητικό δίδυμο στο σωματείο του Ο.Φ.Η είναι οι Στρατής Δεστές και Βασίλης Ζαμπεθάνης. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προωθήθηκαν δανεικοί από την Ακαδημία μας είναι: Νικόλας Σωτηρόπουλος, Γιάννης Ηλιάδης, Δημήτρης Ζαμπετάκης, Χρήστος Μαμουτάι, Τζουλιάνο Τσούνι, Τζουλιάνο Λατίφι, Εμμάνουελ Ρόδια, Έζι Σαλιάσι, Φλώρι Μάνε.
Ευχόμαστε στο σωματείο του Ο.Φ.Η να έχει την καλύτερη δυνατή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates