Social Icons

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Νέα ακαδημία του Ολυμπιακού στο Κρανίδι


Στις εγκαταστάσεις του El Classico στο Κρανίδι έχει ξεκινήσει εδώ
και λίγο καιρό μία νέα σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού όπου τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς από τον Μανώλη Ψωμά και τον Δημήτρη Κούση


Υπεύθυνος της Σχολής ποδοσφαίρου είναι ο Μανώλης Ψωμάς ο οποίος έχει μία  τεράστια εμπειρία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Επισκοπή Ρεθύμνου και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό,  στο Αιγάλεω με το οποίο έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και επίσης  αγωνίστηκε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2004. Μάλιστα την περίοδο αυτή προσέλκυσε πολλές ομάδες του εξωτερικού για να τον αποκτήσουν αλλά η διοίκηση του Αιγάλεω αρνήθηκε να τον παραχωρήσει. Μετά το Αιγάλεω αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης στην Καβάλα τον ΟΦΗ τον Λεβαδειακό και την Λάρισα.

Ο Δημήτρης Κούσης έχει και αυτός μία τεράστια εμπειρία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού έχει αγωνιστεί στον Αθηναϊκό , Προοδευτική , Αγιο Δημήτριο  , Παναργειακό , Παναυπλιακό σε εθνικές κατηγορίες αλλά και σε ομάδες του Αργολικού πρωταθλήματος. 

Το δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός τηρώντας πιστά τις αρχές για ανάπτυξη , αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής , δημιούργησε από το 2000 ένα δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου , το οποίο καλύπτει δυναμικά ολοένα και περισσότερο το φάσμα της Ελληνικής επικράτειας , την Κύπρο, την Αμερική, τον Καναδά, και την Αυστραλία.
Το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας αποτελεί την βάση για το μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό .
Βασικός στόχοι του δικτύου είναι να φέρει όλα τα παιδιά ( 5 έως και 15 ετών) σε επαφή με το αγαπημένο τους άθλημα και την ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο σκοπός είναι να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει όλους τους μικρούς φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να βρίσκονται κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να γαλουχηθούν με τις  κατάλληλες αθλητικές, παιδαγωγικές και Ολυμπιακές αξίες.


Η Φιλοσοφία

Η σωστή αθλητική κοινωνική εκπαίδευση και ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη , του ευ αγωνίζεσθε και τις αξίες του Ολυμπιακού.
Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των σχολών στα πρότυπα λειτουργίας  των αγωνιστικών τμημάτων της ακαδημίας,
Η σωστή ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων πού έχουν σημαντικό ρόλο στην παρακίνηση και δια μόρφωση του χαρακτήρα  και της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών.


Οι δραστηριότητες


Οι δραστηριότητες του δικτύου των σχολών διακρίνονται πέρα από εκπαιδευτικές και κοινωνικές , πολιτιστικές καθώς επίσης και σε ενέργειες με έντονη φιλανθρωπική δράση..
Επιθυμία είναι οι αθλητές μέσα από την συμμετοχή τους στις σχολές να αναπτύξουν κοινωνικές ευαισθησίες και ως ενεργοί πολίτες να συμβάλουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.
Σε άμεση συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται
  • ·         Τουρνουά Ποδοσφαίρου ( Τοπικά. Πανελλαδικά και στο εξωτερικό.
  • ·         Αθλητικά προγράμματα ( Summer Camps).
  • ·         Κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις ( Εθελοντισμός, Λαμπαδηδρομία ,Δενδροφυτεύσεις, Ανακύκλωση).
  • ·         Φιλανθρωπικές ενέργειες ( Επισκέψεις σε ιδρύματα ,Δωρεές, συλλογή ρουχισμού και τροφίμων).
  • ·         Σεμινάρια Προπονητικής ( Εκπαίδευση προπονητών και στελεχών).
  • ·          Επιστημονικές ημερίδες ( Αθλητική ψυχολογία και διατροφή).
  • ·         Συνέδρια σχολών ( Συμμετοχή όλων των σχολών με αθλητές, προπονητές και γονείς).
  • ·         Εργομετρικές μετρήσεις και αξιολογήσεις ( τεστ αξιολόγησης και επίδοσης)
  • ·         Δοκιμές ποδοσφαιριστών

Οι εγγραφές στην ακαδημία έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβιο. Οσοι επιθμείται να ενημερωθείτε επικοινωνείστε με το 2754023621.

Επισης στην σελίδα της Ακαδημίας στο facebook θα ενημερώνεστε για  θέματα της ομάδας. 

Πατάτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates