Social Icons

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ανετη νίκη της Κορωνίδας Κοιλάδας απέναντι στον Εθνικό Τολού με 3-1.



 Άνετη νίκη της Κορωνίδας Κοιλάδας απέναντι
στον Εθνικό Τολού με σκορ 3-1.  Και τα τέσσερα γκολ του αγώνα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο ενώ χάθηκαν και πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Στο 2΄λεπτό ο Αλεξανδρής ύστερα από κόρνερ του Bajer   με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 28΄λεπτό  πλασέ του Μπάζου μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Τσακάλης. Στο 41΄λεπτό ο Δρυμούρας έδιωξε πριν την γραμμή πλασέ του Αλεξανδρή .Στο 43΄σούτ του Μπούνου ή μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λάσκαρη.Στο 47΄ λεπτό ο Λάσκαρης μπλόκαρε σούτ του Δουγέκου Στο 65΄λεπτό ο Μέγας με τακουνάκι ύστερα  από σέντρα του Γιαννακόπουλου, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 75΄λεπτό ο Bajer με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Μέγα διπλασίασε τα τέρματα της Κορωνίδας.
 ************************************************************

 

*************************************************************

 Δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 όταν ο Παπαιωάννου σούταρε και οι μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και μπήκε γκολ. Στο 82΄λεπτό ο Τσακάλης απέκρουσε εκπληκτικά στο παραθυράκι του σουτ του Γιαννακόπουλου.Στο 90΄λεπτό ο Cojocaru με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-1. 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Τσούνι, Βιρβίλης, Τασιόπουλος, Κουτσαύτης, Cojocaru, Μέγας (90΄ E.Φασιλής), Bajer, Αλεξανδρής (46΄ Χριστόπουλος), Μπάζος, Γιαννακόπουλος (89΄ Μπούκουρης).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Κοντός): Τσακάλης, Τσαγκαρέλης (66΄ Νικολάου), Γ.Ταμπάκης, Τ.Ταμπάκης (73΄ Σαράντης), Δρυμούρας, Μπούνος, Δουγέκος, Παπαϊωάννου, Λεβειδιώτης, Παπανδριανός (89΄ Μουτζούρης), Μήτσουλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates