Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ασκληπιός-Κορωνίδα Κοιλάδας 2-1





Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας
στην Επίδαυρο από τον Ασκληπιό. Η ομάδα του Γιώργου Χορμή προηγήθηκε με τον Γιαννακόπουλο λίγο πρίν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ και πήραν το «χρυσό» τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 41΄λεπτό μετά από καταπληκτική κούρσα του Μέγα από το κέντρο του γηπέδου  σούταρε από δεξιά , απέκρουσε δύσκολα ο Κακαράτζας , η μπάλα πήρε ύψος και ο Γιαννακόπουλος με ανάποδο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.  Στο 52΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια από αριστερά ο Παπασαράντος με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1. Στο 66΄λεπτό ο Μπερμπατιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους .

Ασκληπιός Επιδαύρου  (Γ.Ευθυμίου): Κακαράτζας, Λαλιώτης (88΄ Πίτσας), Μπερμπατιώτης, Τριμπόνιας, Αυγουστόπουλος, Καραμπέτσος, Pali, ( 92΄ Παπάζογλου) , Γ. Βερβενιώτης, Β. Βερβενιώτης ( 68΄Κωνσταντίνου ), Παπασαράντος,  Καζάς.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Γ.Χορμής) : Λάσκαρης , Cuni, Κουτσαύτης,(72΄Μπρέγιανος), Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Μέγας, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, ( 55΄Χριστόπουλος), Μπάζος, Bajer, Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates