Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Τροιζηνιακός-Ποσειδώνας Διδύμων 2-1.



Φωτό Αρχείου : Ο σκόρερ του Ποσειδώνα Α.Αντωνόπουλος
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Ποσειδώνας στον Γαλατά από τον
τοπικό Τροιζηνιακό στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής.



Στο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζώρα δεν ανησύχησε ο Χρήστου. Στο 15΄λεπτό ο Α.Σούχλα σούταρε για να αποκρούσει ο Χρήστου και στην επαναφορά νέο σουτ από τον ίδιο παίκτη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα. Στο 43΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση από τον Σαμπάνη στο παραθυράκι του  σε κεφαλιά του Αντωνόπουλου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Κατσέλη μέσα από την περιοχή. Στο 55΄λεπτό δυνατό σούτ του Αντωνόπουλου μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία του Σαμπάνη έγινε το 1-1. Το «χρυσό|» τρίποντο για τους γηπεδούχους έδωσε στο 67΄λεπτό ο 16χρονος Γιώργος Βασιλέρης με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από παράλληλη σέντρα του Κατσέλη από δεξιά.





Τροιζηνιακός (Γ.Πασσιάκος): Σαμπάνης, Γάτσινος (46´Θ.Σαραντόπουλος- 87´ Κ.Σαραντόπουλος), Δελαπόρτας, Πάνου, Β. Σούχλας, Ζώρας, Τόκι, Σταματέλος, Κατσέλη (90´ Δ. Σαμπάνης ), Α.Σούχλας, Βασιλέρης.

Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδήμας, Μούγιος, A. Οικονομόπουλος, Κοτσοβός, M.Tresa, Κέλλης, Κονδύλης, Μέλσi, Αντωνόπουλος, A.Tresa..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates