Social Icons

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ερμιονίδα-Θήβα 1-1




Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας
της Ερμιονίδας με την Θήβα στο γήπεδο της Ερμιόνης. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν την υπεροχή δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες , είχαν δοκάρι και πέτυχαν ένα γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους είχαν και αυτοί την εδαφική υπεροχή και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης .
Στο 2΄λεπτό σουτ του Σελμανάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Μόνος .Στο 13΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σελμανάι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 32΄λεπτό ο Γιώργος Κιοσσές με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μόνου ανοίγοντας το σκορ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τριμπόνιας σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Μόνου. Στο 47΄λεπτό δυνατό σουτ του Κατσογιάννη η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ. Στο 51΄λεπτό δυνατό σουτ του Σκεντεράι η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 59΄λεπτό ο Σαμαράς ανέτρεψε τον Κατσογιάννη και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ευσταθίου. Στο 89΄λεπτό η Ερμιονίδα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σαμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Πονηρός, Παναγιώτου, Χατζηαποστόλου, Τζιέρης, Σαμαράς, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παιδάκης, ( 80΄Παλαιοπάνος), Σχοινάς ( 57΄Τσόφλιος), Σελμανάι, Τριμπόνιας ( 70΄Αποστολίδης).
Θήβα ( Γ.Λάμπρου) : Μόνος, Κουτσούμπας ( 46΄Μπέκα), Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Μαυρόπουλος , Αργυρίου, Δέδες, Μεταξούλης, ( 77΄Μαλισόββας), Τσομπάνης ( 79΄Γεωργίου), Κατσογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates