Social Icons

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ποσειδώνας Διδύμων-Ατρόμητος Παναριτίου-Ναυπλίου 1-0

Το πρώτο τρίποντο της νέας αγωνιστικής χρονιάς κατέκτησε ο Ποσειδώνας Διδύμων κερδίζοντας στο γήπεδο του τον Ατρόμητο Παναριτίου με σκορ 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες όμως οι γηπεδούχοι σε μία από αυτές έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα . Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή , πήραν το χώρο του κέντρου , δημιούργησαν ευκαιρίες όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χρήστου όποτε χρειάστηκε σταμάταγε τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων.
Στο 7΄λεπτό πλασέ του Πίτρη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Χρήστου. Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλαλα .Στο 28΄λεπτό ο Μπροδήμας με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Κέλλη από αριστερά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 37΄λεπτό ο Χρήστου μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία φάουλ του Μίχου. Στο 47΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλαλά. Στο 52΄σέντρα του Πίτρη στο δεύτερο δοκάρι εκεί δεν πρόλαβε ο Δανομάρας. Στο 52΄λεπτό μπαλιά του Panos στον Δανομάδα μέσα στην περιοχή πού πλάσαρε άουτ. Στο 56΄λεπτό δυνατό σουτ του Καραμάνου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρήστου. Στο 62΄λεπτό δυνατό σουτ του Καραμάνου έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Χρήστου και στην επαναφορά ο Μιχαλόπουλος προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ κάνοντας σκληρό φάουλ στον Χρήστου. Στο 66΄λεπτό ο Καλιαμούτος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο Μέλση στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και πάλι κόρνερ. Στο 68΄λεπτό δυνατό σούτ του Δανομάρα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Χρήστου. Στο 94΄μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0 όταν ο Μιχαλόπουλος ανέτρεψε τον Tresa M και το πέναλτι εκτέλεσε ο Αντωνόπουλος στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Ποσειδώνας Διδύμων (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδήμας (83΄ Οικονομόπουλος Α.), Μούγιος, Αντ.Κονδύλης (60΄ Μέλση), Κοτσοβός, Tresa M., Κέλλης, Προσίλης, Σ.Κονδύλης (62΄ Κοροντίνης), Αντωνόπουλος, Tresa A..
Ατρόμητος Παναριτίου-Ναυπλίου  (Χρ.Αγγελόπουλος): Καλαλάς, Καλιαμούτος, Πίτρης, Θ.Γκολέμης, Μίχος, Καραμάνος, Δανομάρας (72΄ Μιχαλόπουλος Ε.), Panos, Hyso (53΄ Γιωργή), Καλυβάς, Καϊάφας (51΄ Γκολέμης Κ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates