Social Icons

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Το team των ακαδημιών




Με τον Θανάση Στάικο τεχνικό διευθυντή
και τους Κώστα Λαφιώτη και Στρατή Δεστέ προπονητές ξεκινάνε την δράση τους οι ακαδημίες της Ενωσης Ερμιονίδας ύστερα από τα τρία δελτία τύπου που δημοσιεύτηκαν το Σάββατο ( 10/09) τα οποία αναφέρουν :




1ο Δελτίο


Η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας, συνεχίζει το έργο της και στο κομμάτι των Ακαδημιών για τα παιδιά της Ερμιονίδας. Τεχνικός Διευθυντής αλλά και ένας από τους προπονητές στο προπονητικό team θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Θανάσης Στάϊκος. Ανέλαβε λοιπόν και εδώ να έχει το βασικό ρόλο, σε συνεργασία με όλο το προπονητικό team των ακαδημιών, ώστε να υπάρχει πλέον ενιαία φιλοσοφία της Ακαδημίας με την μεγάλη ομάδα, και την σταδιακή δημιουργία και προώθηση παιδιών της περιοχής σε αυτήν.


2ο Δελτίο 




Η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει για 5η πλέον συνεχόμενη χρονιά την ανανέωση στο προπονητικό team των Ακαδημιών της, με ένα ακόμη «δικό της παιδί», που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Λαφιώτη. Ο Κωνσταντίνος Λαφιώτης, εκτός από το πτυχίο της φυσικής αγωγής του πανεπιστημίου National Sports Academy της Σόφιας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA – C.


3ο Δελτίο


Η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας επίσης ανακοινώνει για 4η πλέον συνεχόμενη χρονιά την ανανέωση στο προπονητικό team των Ακαδημιών της, με ένα ακόμη συνεργάτη της περιοχής, που δεν είναι άλλος από τον ακούραστο Στρατή Δεστέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates