Social Icons

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Παιδάκη.

Νέα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία
για την Ένωση Ερμιονίδας αφού απέκτησε τον Γιάννη Παιδάκη .Ο Νεαρός 22χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Αριστέα Άργους και σε ηλικία 15 ετών πήγε στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στους Ερυθρόλευκους αγωνίστηκε σε όλες της ομάδες των ακαδημιών και σε ηλικία 20 ετών υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Με την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο champions league των μικρών. 

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Παιδάκη .Γεννήθηκε το 1994 στο Κουτσοπόδι Αργολίδας και αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Αριστέα Άργους και σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς όπου  και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 δόθηκε δανεικός στον Α.Ο.Γλυφάδας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναργειακό και τον Βύζα Μεγάρων.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη  στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates