Social Icons

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα.


Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα
για την Ερμιονίδα αφού απέκτησε τον τερματοφύλακα Γρηγόρη Στεφανίδη από την Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης , τον Κώστα Καραλή πού την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Αστέρα Βλαχιώτη και τους δύο νέους πολλά υποσχόμενους 19ρηδες Δημήτρη Χατζηαποστόλου και Χρήστο Καραπάνο. 

Το Δελτιο τύπου


Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους εξής ποδοσφαιριστές

1.       Γρηγόρης Στεφανίδης .Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη Είναι  20 ετών (04/01/1996) και αγωνίζεται την θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης και από το 2013 βρίσκεται στην ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

2.       Κώστας Καραλής . Κατάγεται από το Αγρίνιο . Είναι 21 ετών ( 1995) και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού αμυντικού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού ( 2006-2015) και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα Βλαχιώτη ( Ομάδα Α΄ Λακωνίας).

3.       Χρήστος Καραπάνος . Κατάγεται από το Αγρίνιο . Είναι 19 ετών (04/08/1997) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Απόλλωνα Δοκιμίου ( Α΄ Αιτωλοακαρνανίας) και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας στην Κύπρο ( Ομάδα Γ΄Εθνικής).

4.       Δημήτρης Χατζηαποστόλου. Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Είναι 19 ετών ( 14/01/1997) και αγωνίζεται στην άμυνα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων , Δόξα Πενταλόφου ( 22 συμ), Μακεδονικό Λυτης ( 14 συμ) και Π.Α.Ο. Κουφαλίων ( 18 συμ).

Καλωσορίζουμε τον Γρηγόρη, τον Κώστα , τον Χρήστο και τον Δημήτρη στην οικογένεια της Ενωσης Ερμιονίδας και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates