Social Icons

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : ΜΠΑΜ με Γιώργο Τσόφλιο.


Σε μία πολύ δυνατή μεταγραφική ενίσχυση
προχώρησε η Ένωση Ερμιονίδας αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Γιώργο Τσόφλιο.
Ο Γιώργος Τσόφλιος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία της ομάδας της Λαμίας όπου το 2010 θα κατακτήσει το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΦ ενώ αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Μικτών Ομάδων Φθιώτιδας. Στην συνέχεια μετακόμισε στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Τον Ιανουάριο του 2014 υπογράφει με τους Αρκάδες το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο  και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός για να αποκτήσει εμπειρίες στον Παναρκαδικό και τον Παναργειακό. Στον εκτός έδρας αγώνα της Ερμιονίδας με τον Παναργειακό ο 21χρονος επιθετικός θα πετύχει το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Να θυμίσουμε πως το Μάρτιο του 2013 ο Γιώργος Τσόφλιος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής, στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι στο Βέλγιο, όπου είχε πολύ καλή απόδοση και δοκάρι.

Το δελτίο Τύπου

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσόφλιο .Γεννήθηκε το 1995 ( 11/08/1995)  στη Λαμία  και αγωνίζεται σαν επιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Λαμίας και το 2011 πήγε στην ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης όπου άμεσα προωθήθηκε στην ομάδα Κ-20 . Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια  αγωνίστηκε ως δανεικός  σε Παναρκαδικό και Παναργειακό,

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates