Social Icons

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Πανελευσινιακός-Ερμιονίδα 1-0. Εκπληκτική εμφάνιση -Αδικο το αποτέλεσμα.





Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ερμιονίδα
στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας από τον Πανελευσινιακό ( ομάδα football league) στην πρεμιέρα του Θανάση Στάικου στον πάγκο της ομάδας  . Όμως το αποτέλεσμα αδικεί τους «κυανοκίτρινους» της Ερμιονίδας αφού στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία τον κινήσεων δημιούργησαν φάσεις  και στο 10΄λεπτό περίπου δεν δόθηκε ολοκάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του δαιμόνιου Αποστολίδη από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.   
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θανάσης Στάικος έκανε κάποιες αλλαγές για να δοκιμάσει και άλλους ποδοσφαιριστές. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ρόκκας στο 60΄λεπτό με διαγώνιο σούτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημητρόπουλος με βοηθούς τους: Οικονόμου-Φαρμάκη.
 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Θανάσης Δημόπουλος): Αγριμάκης, Γραικός, Τσούπρος, Κορομηλάς, Κοτσόκολος, Σιλιγαρδάκης, Ναούμ, Παλιάτσος, Ζέλιος, Πούρνος, Μπρέμπος.
Αγωνίστηκαν και οι: Δημόπουλος, Κασνέτσι, Ρόκκας, Τσίγκρος, Μουντοκαλάκης, Σαμπατάκος, Παλαιολόγος, Ταμπάκης, Ιορδανίδης,  Κωστόπουλος. 
 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ(προπονητής Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου,Σαμαράς, Τζιέρης, Νότης, Κιοσσές, Σκεντεράι,  Παπαιωάννου, Σχοινάς, Αποστολίδης, Τριμπόνιας.
Αγωνίστηκαν και οι: Στεφανίδης, Δουρμούσης, Μπούρας, Παλαιοπάνος, Χατζηαποστόλου, Σελμανάι, Καραλής, Διαμαντής, Καραπάνος, Μερτύρης, Ρόβας.
 

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ :http://www.topiko24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates