Social Icons

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Πορτοχελιακός-Ενωση Ερμιονίδας 0-8





Στο πρώτο επίσημο φιλικό του καλοκαιριού
πού έγινε στο γήπεδο του Πορτοχελιακού η Ερμιονίδα κέρδισε άνετα την τοπική ομάδα με σκορ 8-0.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3΄λεπτό ο νεοαποκτηθείς Δουρμούσης με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 15΄λεπτό ο Μεντί ύστερα από πάσα του Σελμανάι με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 23΄λεπτό ο Τριμπόνιας με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 43΄λεπτό ο Μεντί με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 48΄λεπτό ο Σχοινάς με σουτ έκανε το 5-0. Στο 65΄λεπτό ο Σαμαράς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ όταν βρέθηκε έξω από την περιοχή και αριστερά και με ένα σούτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λούμη κάνοντας το 6-0. Στο 68΄λεπτό ο Μερτύρης με πλασέ έκανε το 7-0 . Στο 85΄λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια του Μπούρα και σέντρα από αριστερά ο Σχοινάς έκανε το τελίκό 8-0.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ ( Π.Παπασταύρου) : Λούμης, Χάνος, Κουτσοποδιώτης Κοσμαάς, Ζέρια, Μπλόκου, Γ.Ζαραφωνίτης, Σπ.Ζαραφωνίτης, Γ. Ζαραφωνίτης, Α. Λαζάρου, Ν.Λαζάρου, Αβραντάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν : Μ. Τσίπας Οικονόμου, Φ.Τσίπας, Σαλάκος, Χ.Κουτσοποδιώτης, Κιόσι.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  ( Π.Χριστόπουλος) : Διαμαντής, Παναγιώτου, Δουρμούσης, Νώτης, Σαμαράς, Κιοσσές, Σκεντεράι, Στάικος, Τριμπόνιας, Μεντί, Σελμανάι,
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν :Τσαμπάς, Δίμιζας, Τζιέρης, Σχοινάς, Τσούνης, Μπούρας, Μερτύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates