Social Icons

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Ο Δημήτρης Φουρνάρος νέος πρόεδρος της ομάδας.



Ο Δημήτρης Φουρνάρος είναι ο νέος
πρόεδρος της Ενωσης Ερμιονίδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά σύμφωνα με δελτίο τύπου πού αναρτήθηκε πρίν από λίγο στην επίσιμη σελίδα της ομάδας στο facebook .

Αναφέρει αναλυτικά 



Σήμερα στην Ερμιόνη  συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας , μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 3 Ιουλίου 2016 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.
Κατά την  διαδικασία της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα και πρώτα εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος ο Δημήτρης Φουρνάρος , ομόφωνα Γραμματέας ο Πέτρος Πέτρου , ομόφωνα Α’ Αντιπρόεδρος ο Λυμπερόπουλος Αργύρης , ομόφωνα Β’ Αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Γανώσης , ομόφωνα Ταμίας ο Στράτος Ζωγράφος , ομόφωνα Ειδική  Γραμματέας η Φανή Χατζή  και ομόφωνα υπεύθυνοι ακαδημιών ο Αντώνης Ζαμπετάκης ( θα έχει και ρόλο Γ΄ Αντιπροέδρου) ο Γιάννης Καραγιάννης και ο Αργύρης Μερτύρης..
Έτσι η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Φουρνάρος Δημήτρης
Αντιπρόεδροι : Λυμπερόπουλος Αργύρης, Γανώσης Αναστάσιος και Ζαμπετάκης Αντώνης
Γραμματέας :Πέτρου Πέτρος
Ειδική Γραμματέας : Χατζή Φανή
Ταμίας : Ζωγράφος Στράτος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών  : Ζαμπετάκης Αντώνης, Καραγιάννης Γιάννης και Μερτύρης Αργύρης
Μέλη  :  Παπαγεωργίου Γιώργος , Καπράνης Γιώργος, Βιρβίλης Αργύρης.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Φουυρνάρος , ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την εκλογή του, έκανε μια σύντομη αναφορά στα κρίσιμα ζητήματα θα απασχολήσουν την ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά  και κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την καλή λειτουργία της ομάδας .
Γραφείο Τύπου Ενωσης Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates