Social Icons

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Εγινε η Γ.Σ.-Το νέο Δ.Σ.




Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (03/07) το
πρωί στον Πολυχώρο Αρτίκι η γενική συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας μέσα σε πολύ καλό κλίμα και  παρουσία περίπου 50 μελών και φίλων της ομάδας.  Ξεχωριστές παρουσίες στην γενική συνέλευση ήταν η παρουσία του δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή και του πρώην προέδρου της ομάδας και του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρη.

Από την απερχόμενη διοίκηση έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Στην συνέχεια ζητήθηκε από τον δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή να ενημερώσει τους παραβρισκόμενους για την πορεία των έργων στο γήπεδο Κρανιδίου. Ένα έργο πού αποτελεί βαρόμετρο για την πορεία της  ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Δ. Σφυρής ενημέρωσε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση  πού είχε από τον εργολάβο του έργου το γήπεδο θα παραδοθεί τον Σεπτέμβριο κάτι πού χαροποίησε τους παραβρισκόμενους.

Στην συνέχεια αφού εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Το νέο Δ.Σ. πού προέκυψε θα είναι  12μελές με πέντε μέλη από την παλιά διοίκηση και επτά  νέα μέλη  τα οποία είναι :

Φουρνάρος Δημήτρης, Λυμπερόπουλος Αργύρης, Πέτρου Πέτρος , Παπαγεωργίου Γιώργος,  Καπράνης Γιώργος και οι νέοι Ζαμπετάκης Αντώνης,  Καραγιάννης Γιάννης, Χατζή Φανή, Γανώσης Αναστάσιος, Ζωγράφος Στράτος, Μερτύρης Αργύρης και Βιρβίλης Αργύρης.

Το νέο Δ.Σ όπως ορίζει το καταστατικό θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates