Social Icons

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Αγγελική Κεραμιδά ( Αθλήτρια ΔΙΟΝΎΣΙΑ 2016): "Ο δυσκολότερος αγώνας πού έχω τερματίσει".


Το δικό της μήνυμα μέσα από τα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης έστειλε η Αγγελική Κεραμιδά για τα Διονύσια 2016. Η Αγγελική Κεραμιδά αθλήτρια της ATHENS TRIATHLON TEAM ήταν η πρώτη γυναίκα πού τερμάτισε στον αγώνα των 23 χιλιομέτρων καταλαμβάνοντας την  στην 24η θέση σε 56 συμμετέχοντες.

«Κάθε τερματισμός έχει αξία, αλλά αυξάνεται με τον βαθμό δυσκολίας και τις συνθήκες που γίνεται! ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ..ο δυσκολότερος αγώνας που έχω τερματίσει... με καύσωνα και διαδρομή, αρκετά δύσκολη με αρκετές ανηφόρες σε ανώμαλο έδαφος ,που για κάποιον που δεν κάνει προπόνηση βουνό... ήταν "βουνό''. Σε κάποια στιγμή χάθηκα για 1km ,αλλά ευτυχώς με την βοήθεια συναθλητών που με άκουσαν να φωνάζω βρήκα και πάλι το δρόμο χάνοντας βέβαια κάνα 5'.Η υδροδότηση ευτυχώς ήταν πολύ καλή και με περισσότερους σταθμούς και παγωμένα νερά και ισοτονικά και αυτό βοήθησε πολύ. Η στιγμή που τρέχαμε μέσα στο φαράγγι σε μονοπάτι, πολύ ωραία, αν και πλέον εξαντλημένη ,δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ όπως θα ήθελα. Ευχαριστώ πολύ τον Σπύρο Νικολάτο για το μασάζ  μετά τον αγώνα, που πραγματικά έκανε θαύματα και έτσι Το κολύμπι της επόμενης μέρας (2.500km) βγήκε καλά! θα ήθελα να πω και του χρόνου,,, αλλά χωρίς προετοιμασία δεν θα το ξανακάνω.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και καλή ξεκούραση στους αγωνιζόμενους, γιατί πραγματικά ο αγώνας αυτός ήθελε ψυχική δύναμη πάνω από όλα.. τουλάχιστον για μένα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates