Social Icons

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ενωση Ερμιονίδας-Α.Ο.Χαλκίς 1-0.





Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της
υποχρεώσεις η Ένωση Ερμιονίδα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Μία νίκη πού οι ποδοσφαιριστές της την αφιέρωσαν στον άνθρωπο που οραματίστηκε την ιδέα της Ένωσης Ερμιονίδας και έφυγε πριν λίγο καιρό χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Στο 7΄λεπτό δυνατό σούτ του Σταματάκου η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μουράτη άουτ. Στο 11΄λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου μέσα από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ. Στο 22΄λεπτό δυνατό σουτ του Σκεντεράι έφυγε άουτ. Στο 35΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαμαράς έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Τριμπόνιας μπροστά από τον Ντουμάνη  έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.Στο 38΄λεπτό δυνατό σουτ του Μαρίνη μπλόκαρε ο Ντουμάνης. Στο 39΄λεπτό λεπτό πλασέ του Σταματάκου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μουράυη. Στο 41΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου έδιωξε δύσκολα  ο Ντουμάνης. Στο 67΄λεπτό δυνατό σουτ του Μαρίνη μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Ντουμάνης. Στο 79΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σικαλιά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 81΄λεπτό ο Κιοσσές ανατράπηκε από τον Δ. Στασινόπουλο μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Στάικος.

Διαιτητής : A.Βλάχος ( Αν Αττικής)

Ενωση Ερμιονίδας : Μουράτης, Παναγιώτου, ( 78΄Τσούνης),Σαμαράς, Τζιέρης ( 76΄Στεργίου), Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Στάικος, Μαρίνης, Σκεντεράι, Τριανταφύλλου,( 71΄Μπούρας), Τριμπόνιας.

Α.Ο.Χαλκίς : Ντουμάνης, Δ.Στασινόπουλος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Σικαλιάς, Σταματάκος ( 80΄Μπασινάς), Βαλκάνος ( 51΄Λ.Στασινόπουλος), Σπανός, Ντελέκος, ( 66΄Ντούρμας), Σεχολάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates