Social Icons

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας : Δελτίο τύπου.





Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι υποχρεωμένος
να ενημερώσει τους φιλάθλους του, αλλά και την υγειώς σκεπτόμενη φίλαθλη γνώμη της Αργολίδας, όσο αφορά τις τοποθετήσεις αλλά και τα ερωτήματα που υπέβαλε ο Πρόεδρος της ομάδας μας Παναγιώτης Ηλιού προς την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας στην ετήσια γενική τακτική συνέλευσή της την Τετάρτη. Αρχικά ο Πρόεδρός μας αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιείται σε αναπτυξιακό επίπεδο, (στις επιτυχημένες διοργανώσεις των παιδικών πρωταθλημάτων, στις επιτυχίες των μικτών ομάδων αλλά και επιτυχημένες διοργανώσεις με την βοήθεια πολλών ομάδων) και έδωσε συγχαρητήρια γι αυτή την προσπάθεια. Από κει και πέρα τοποθετήθηκε πάνω στις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ και δη της Α1 στην οποία συμμετέχει και η ομάδα μας. Χωρίς να αναφέρει πρόσωπα και ομάδες, αναφέρθηκε γι απειλές και άθλιες συμπεριφορές παραγόντων σε αγώνα της ομάδας μας και μάλιστα πως κλήθηκε η αστυνομία, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να ονοματίσει πρόσωπα και να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.... και εκεί δόθηκε η ακόλουθη απάντηση απ τον κο Πρόεδρο της ΕΠΣ "αυτό ήταν δική σου επιλογή" άρα και πρόβλημα, αφήνοντας εμβρόντητο τον ομιλούντα. Και αναρωτιόμαστε.... δηλαδή κε Πρόεδρε αυτά τα γεγονότα που γίνονται υπό την ανοχή σας, δεν σας αγγίζουν εσάς...(?) δεν σας αφορούν (?) ειναι δικό μας πρόβλημα οι άθλιες συμπεριφορές που λαμβάνουν χώρα σε δική σας διοργάνωση (?) μας μέμφεστε και μας εγκαλείτε κιόλας γιατί δεν μας αρέσουν οι προσαγωγές, η αστυνομία και οι εισαγγελείς στα γήπεδα...?!? ΕΛΕΟΣ κε Πρόεδρε..!! Επίσης έκανε αναφορά πως στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρθηκε απολύτως τίποτα, όπως γίνεται κατά γενική ομολογία και σ άλλα παιχνίδια, και πως σ αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει συνέργια και συνεργασία δύο παραγόντων... διαιτητή και παρατηρητή, ο οποίος δεν ανέφερε κι αυτός απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Έπειτα συνέχισε κάνοντας λόγο για τιμωρίες παραγόντων και διαιτητών που καταλήγουν στο τέλος να φαίνονται και να χαρακτηρίζονται "εικονικές", αφού επιστρέφουν δριμύτεροι από τις τιμωρίες τους. Στο επόμενο σκέλος της τοποθέτησής του μίλησε και για συμπεριφορές διαιτητών που μόνο τιμητικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Δεν στάθηκε σε μεμονωμένα περιστατικά και σφυρίγματα καθώς θεωρεί πως "κακές" στιγμές υπάρχουν, αλλά σε επαναλαμβανόμενα "κακά" σφυρίγματα από συγκεκριμένα πρόσωπα που φανερώνουν εμπάθεια και σε συμπεριφορές που αποτελούν προσβολή προς την ομάδα μας και το ίδιο το άθλημα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε περιστατικό κατά το οποίο διαιτητής κατά την διάρκεια του χαιρετισμού των ομάδων ακριβώς πριν την έναρξη του αγώνα, όσο η ομάδα μας περνούσε για χαιρετισμό διαιτητών και αντιπάλων ο διαιτητής ήταν σκυμμένος και έδενε τα κορδόνια του για 40 δευτερόλεπτα και ύστερα σηκώθηκε να χαιρετήσει την αντίπαλή μας ομάδα. Κι όλα αυτά γιατί είχαν προηγηθεί κάποια γεγονότα σε προηγούμενο ματς, τα οποία προκάλεσε ο ίδιος στο 100%. Η απάντηση του κου Προέδρου της ΕΠΣ ήταν πως όλα αυτά που αναφέρθηκαν είναι καταδικαστέα και πως δεν πρέπει να γίνονται και να φτάνουμε στα άκρα.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο Κος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Σαν Κορωνίδα Κοιλάδας συμφωνούμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ πως το ποσοστό των "κακών" παραγόντων και διαιτητών είναι μικρό 10, 20, 30 % . Αυτό όμως που εμείς απαιτούμε και καλούμε την ΕΠΣ να πράξει, είναι να αποβάλει αυτά τα "παράσιτα" απ το Αργολικό ποδόσφαιρο. Δεν του αξίζουν. Οι εκλογές είναι κοντά...... και ο νοών νοεΊτω ! Υ.Γ. Η Κορωνίδα Κοιλάδας δηλώνει ρητά τούδε και στο εξής πως για περιστατικά σαν τα ανωτέρω θα προσφεύγει άμεσα στην δικαιοσύνη ή στα εκάστοτε αρμόδια όργανα καθώς απ ότι φαίνεται είναι τα μόνα πλέον που μπορούν να προστατεύσουν τις υγειώς σκεπτόμενες ομάδες.
Εκ του Γραφείου Τύπου του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates