Social Icons

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Του έστειλε Τριαντάφυλλο στο 90΄λεπτό του Αιολικού η Ερμιονίδα.




 Η Ένωση Ερμιονίδας με ένα  γκολ
του Τριανταφύλλου ακριβώς στο 90΄λεπτό έδωσε το «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του και ταυτόχρονο κράτησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Καλαμάτα. Μία διαφορά που την κρατάει ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής στην Γ΄ Εθνική.
Στο 13΄λεπτό διαγώνιο σούτ του Κέρη έδιωξε δύσκολα ο Μουράτης. Στο 14΄λεπτό ο Μανουσάκης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σίμωση από δεξιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μουράτη άουτ. Στο 16΄λεπτό κεφαλιά του Σαλταμάρα ύστερα από κόρνερ του Κέρη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 31΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Ανδριόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Πουρής, η μπάλα έφτασε στον Κιοσσέ πού επιχείρησε νέο σουτ όμως απέκρουσε σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας του Αιολικού. Στο 40΄λεπτό σουτ του Τσιλιγκίρη άουτ. Στο 58΄λεπτό ο Στάικος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ανδριόπουλος με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πουρή. Στο 59’ λεπτό ο Σίμωσης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μουράτη. Στο 80΄λεπτό σέντρα του Στάικου από δεξιά προβολή του Μιχαλάκη μπροστά από τον Πουρή , η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πουρή. Στο 90΄λεπτό ο Τριανταφύλλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή ανοίγοντας το σκορ για την Ένωση 1-0.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Μάλαμα αλλά και του πρώτου βοηθού Τσαλικόγλου .
Ένωση Ερμιονίδας ( Δημ.Μαγκαφίνης) :  Μουράτης, Σκεντεράι, Σαλταπίδας ( 35΄Παναγιώτου), Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Στάικος, Μαζιώτης, Ανδριόπουλος ( 77΄Τριμπόνιας), Μιχαλάκης, Μαρίνης( 72΄Τριανταφύλλου)
Αιολικός Μυτιλήνης (Πέτρος Μίχος)  :Πουρής, Καδής, Καλαγκάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελής, Κριπιντήρης, Τσιλιγκίρης, ( 67΄Λαλάς), Κρητικός, Σίμωσης ( 61΄Αθανασόπουλος), Κέρη, Μανουσάκης ( 90΄Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates