Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας -Παναυπλιακός 6-2.





Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα
η Κορωνίδα Κοιλάδας κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική τον Παναυπλιακό με 6-2. Ένας  Παναυπλιακός πού στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνίστηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές  οι οποίοι έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Στο λεπτό κόρνερ του Κέλλλη από δεξιά , σουτ του Βιρβίλη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 13΄λεπτό μακρινό σουτ του Τασσιόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Συγριμή. Στο 18΄ λεπτό πλασέ του Μανιάτη μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χιόνη άουτ. Στο 20΄ λεπτό  σουτ του Μίχου, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 25΄λεπτό  ο Μίχος  πάσαρε  στον Μανιάτη, ο οποίος έπιασε σουτ πάνω στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χιόνη. Στο 27΄λεπτό  κόρνερ του Μίχου από δεξιά  η μπάλα βρήκε στον Μανιάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι του Λυκομήτρου  και  0-1.Στο 28΄ λεπτό  ο  Κέλλης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά  και ο Παπασταύρου με κεφαλιά  έγινε το 1-1. Στο 33΄ από φάουλ του Μανιάτη από δεξιά  ο Τασσιόπουλος απέκρουσε  η μπάλα έφτασε στον Διαμαντή, κι αυτός με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χιόνη για να κάνει   το 1-2 .Στο 40΄λεπτό  παράλληλη σέντρα του Παπασταύρου από αριστερά  ο Συγριμής απέκρουσε   η μπάλα κτύπησε στη πλάτη του Πίκου και έγινε το 2-2.  Στο 42΄λεπτό  δυνατό σούτ του Μανιάτη απέκρουσε δύσκολα ο Χιόνης. Στο 50΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Συγριμή στο αριστερό «γάμα» σε σουτ του Μπάζου μέσα από την περιοχή. Στο 62΄ λεπτό ο Μπάζος με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ με 3-2. Στο 70΄ λεπτό  ο Παπασταύρου ύστερα από μπαλιά του Κέλλη έκανε το 4-2. Στο 71΄λεπτό δυνατό σουτ  του Κέλλη η μπάλα στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και στην επαναφορά νέο σουτ του Παπασταύρου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.Στο 74΄λεπτό ο  Κέλλης σούταρε ο Συγριμής απέκρουσε δύσκολα και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Στο 84΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Συγριμή σε δυνατό σουτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή. Στο 84΄λεπτό σέντρα του Μπούκουρη από δεξιά ο Αργείτης έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 86΄λεπτό  σουτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε προσωρινά  ο Συγκριμής  η μπάλα έφτασε στον Μπούκουρη πού με πλασέ έκανε το 5-2.Στο 90΄λεπτό  σέντρα του Κωτσαρά από δεξιά  ο Μέγας με πλασέ  μέσα από την μικρή περιοχή  έκανε το τελικό 6-2.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χιόνης, Κωτσαράς, Λάμπρου, Τασιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Μπάζος (82΄ Αργείτης), Παπασταύρου (72΄ Μπούκουρης), Γιαννακόπουλος Στ. (46΄ Κουτσαύτης), Κέλλη, Καζοκάρου.

 Πανναυπλιακός 2011 : Συγριμής, Μαρούδης, Πίκος (77΄ Μπότσος), Μιχαλόπουλος, Μπούκουρης, Παπαγεωργόπουλος (31΄ λ. τρ. Βλαντούσης), Διαμαντής, Μίχος, Λυκομήτρος, Μανιάτης, Σταθογιαννόπουλος (67΄ Γαλύφας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates