Social Icons

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Λεβάντε-Ερμιονίδα 4-0


Φωτό αρχείου από τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ερμιόνη.



Σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο ΑΟ Λεβάντε νίκησε
την Ερμιονίδα με 4-0, στο τελευταίο του παιχνίδι στη Ζάκυνθο (απομένει ένα στην Μυτιλήνη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα).
Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Κομιώτη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 38΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο ίδιος παίκτης στο 46΄ με διπλή προσπάθεια και σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 2-0. Στο 59΄και σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις των "νυχτερίδων" ο Στούπης με πλασέ... "σημάδεψε"  το δεξί δοκάρι. Ότι δεν έκανε στη φάση αυτή το πέτυχε στο 80΄ ύστερα από πάσα του Νινιού με σουτ έκανε το 3-0 και στο 86΄ ο Μ. Μαρούδας χρίστηκε κι αυτός σκόρερ κάνοντας το τελικό 4-0.
ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Βεντουρής Ν.): Χαραλαμπίδης, Τζιαφέρης Θ., Παππάς (46′ Πατσιαβούρας), Πυλαρινός, Δούμουρας, Μαρίνος Ι., Κομιώτης Χ. (65′ Μπινιχάκης), Ρόκο, Μαρούδας Μ., Στούπης, Νινιός (85′ Μπελέρης)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουράτης, Παναγιώτου (46΄ Τριανταφύλλου), Σαμαράς, Παυλίδης (68 λ. τρ.  Πρίφτης), Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Σκεντεράι, Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης (51΄ Τριμπόνιας), Σαλταπίδας.


ΠΗΓΗ : http://zante-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates