Social Icons

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας-Παναρκαδικός 1-2

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ένωση Ερμιονίδας στο
γήπεδο της Ερμιόνης από τον Παναρκαδικό στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας μπήκαν χαλαροί στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από την είδηση της ήττας από την Σπάρτη και την οριστική παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και το ¨πλήρωσαν",.
Στο λεπτό σουτ του Μιχαλάκη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 14΄λεπτό ο Γαρυφαλλόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 18΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Κώτσιρα η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το «γάμα» του Μουράτη. Στο 23΄λεπτό ο Αρδάμης ύστερα από πάσα του Κώτσιρα  με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την δεξιά ρίζα των δοκαριών του Μουράτη. Στο 26΄λεπτό ο Στάικος ανατράπηκε από τον Ζαχαράκη και ο «παθών» από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1.Στο 37΄λεπτό ο Στάικος με τακουνάκι έβγαλε  τον Μιχαλάκη τετ α τετ μέσα στην περιοχή πού σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Γεωργακόπουλος. Στο 43΄λεπτό σκαφτό σουτ του Πλαστουγού η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 48΄λεπτό ο Μπιμπισίδης πρόλαβε τον Κώτσιρα πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Μουράτη.Στο 50΄λεπτό ο Κώτσιρας «έφυγε» από ολοκάθαρη θέση οφσάιντ , πλάσαρε και έστειλε την μπάλα άουτ.  Στο 65΄λεπτό ο Μουράτης έδιωξε ύστερα από λάθος των αμυντικών. Στο 69΄λεπτό ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε σωτήρια πλασέ του Μιχαλάκη μέσα από την περιοχή.. Στο 78΄λεπτό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ασσεν η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Μουράτη και έφυγε άουτ. Στο 79΄λεπτό κεφαλιά του Αρώνη η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.Στο 86΄λεπτό ο Κώτσιρας με πλασέ  μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-2.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ένωση Ερμιονίδας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουράτης, Παναγιώτου (57' Τριανταφύλλου), Τζιέρης, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Σκεντεράϊ, Ανδριόπουλος (69' Τριμπόνιας), Μιχαλάκης, Πλαστουργός (53' Σαμαράς) 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ( Γιάννης Αντωνόπουλος) :Γεωργακόπουλος, Άσεν, Πετρόπουλος, Καστριτσέας, Ζαχαράκης, Αρώνης, Χρήστου (54' Mέλλος), Αρδάμης (76' Μπίσσιας), Γαρυφαλλόπουλος (71' Π. Σαλαπάτας), Σταθουλόπουλος, Κώτσιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates