Social Icons

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Κέρδισε την Μπουμπουλίνα Σπετσών 4-2 ο Ποσειδώνας Διδύμων και ελπίζει σε ένα θαύμα..



Σε αγώνα πού έγινε για την 27η αγωνιστική
της Α1 Αργολίδας ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε την Μπουμπουλίνα Σπετσών με 4-2 στο ντέρμπι της Ερμιονίδας. Μία νίκη πού δεν έιχε αντίκρισμα αφού και οι τρείς ομάδες πού καταδιώκει κέρδισαν με αποτέλεσμα οι διαφορά των έξι βαθμών να μένει σταθερή τρείς αγωνιστικές πρίν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Το φιλμ.
Στο 14΄λεπτό ο Γκιονάι έβγαλε σέντρα από αριστερά ο Προσύλης έπιασε εκπληκτική κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κακαράτζα να απογειωθεί στην δεξιά του γωνία και να διώξει σε κόρνερ.Στο 18΄λεπτό ο Σχοινάς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κακαράτζα ανοίγοντας το σκορ. Στο 21΄λεπτό δυνατό σουτ του Γκιονάι η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κακαράτζα άουτ. Στο 22΄λεπτό του αγώνα δυνατό σουτ του Σχοινά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 25΄λεπτό ο Μπροδήμας μπήκε από αριστερά έκανε ένα παράξενο σούτ στέλνοντας την μπάλα πλάγιο. Στο 26΄λεπτό σουτ του Σχοινά μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Κακαράτζας. Στο 32΄λεπτό σέντρα του Βιγγλιάρη από αριστερά ο Κούσης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι σουτάροντας ελάχιστα άουτ.   Στο 34΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι με την συμβολή του Κακαράτζα και έφυγε κόρνερ. Στο 37΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κακαράτζα. Στο 48΄ λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια . Στο 55΄λεπτό σέντρα-σούτ του Μπίτρη από δεξιά η μπάλα κατέληξε στο «γάμα» του Σχοινά για να γίνει το 1-1. Στο 58΄λεπτό σουτ του Κοροντίνη η μπάλα άουτ. Στο 60΄λεπτό σέντρα του Μπροδήμα στο πρώτο δοκάρι , εκεί πετάχτηκαν ο Σχοινάς με τον Αντωνόπουλο , όμως ο Κακαράτζας πρόλαβε και μπλόκαρε. Στο 61΄λεπτό δυνατό αριστερό σουτ του Μανουλίδη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Σχοινά. Στο 66΄λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά  και ο Αντωνόπουλος με σουτ από το  ύψος της μικρής περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να γίνει το 2-1. Στο 78΄λεπτό ο Τρέσα ανατράπηκε  από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Το πέναλτι μετέτρεψε γκολ ο Μπροδήμας. Στο 80΄λεπτό ο Σχοινάς από το ύψος της μεγάλης περιοχής τροφοδότησε τον Κοροντίνη πού πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κακαράτζα για να γίνει το 4-1. Στο 85΄λεπτό ο Μανουλίδης με μία εκπληκτική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μούχο έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Σχοινά κάνοντας το τελικό 4-2.
Άριστη η διαιτησία του Μανούχου και με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί του.
Ποσειδώνας Διδύμων: Δ.Σχοινάς, Μπροδήμας, (80΄Δήμιζας),  Μπάρδης, Μούγιος, Γκιονάι, Α.Κονδύλης, Τρέσα, Προσύλης, Α.Σχοινάς, Αντωνόπουλος, Κοτσοβός ( 56΄Κοροντίνης).
Σπέτσες : Κακαράτζας, Μήτσης, ( 46΄Παρεμουζιάν), Μπρεγκάσι, Παπανδρέου, Βιγκλιάρης, Γκρίτσας,Λούμης, Μούχο, Κούσης ( 68΄Μέξης), Μανουλίδης. Μπίτρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates