Social Icons

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Με χατ-τρικ της Νεφρού το 2ο λύκειο Ναυπλίου κέρδισε 3-1 το 3ο λύκειο Αργους





Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας
του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων Αργολίδας  κατέκτησε η ομάδα του 2ου λυκείου Ναυπλίου κερδίζοντας το αντίστοιχο του 3ου λυκείου Άργους με 3-1. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τα κορίτσια του Ναυπλίου ήταν η Μαρία Νεφρού ή οποία και πέτυχε χατ-τρίκ.  Η ομάδα του Άργους ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την Μητσάκη. Όμως μετά το 20 λεπτό η ομάδα του Ναυπλίου ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει με την Νεφρού. Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα του Ναυπλίου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα να μπει μπροστά στο σκορ. Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Ναυπλίου να έχει τον έλεγχο και να καταφέρει στο 51΄λεπτό να αυξήσει την διαφορά του σκορ Χάρι στην Νεφρού. Αντίθετα η ομάδα του Άργους στην μοναδική ευκαιρία πού της δόθηκε να μειώσει δεν τα κατάφερε με την εκτέλεση του πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε το λύκειο Άργους όταν η Μητσάκη μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Ναυπλίου με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο λεπτό το Λύκειο Άργους έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν η Μητσάκου βγήκε μόνη της με την Πιπίλου σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ η τερματοφύλακας του Ναυπλίου. Στο 17΄λεπτό η Διαμαντή σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 18΄λεπτό η Κεκεμπάνου σούταρε αδύναμα μέσα από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσει η Κουκουβέ. Στο 21΄λεπτό η Νεφρού μπήκε από δεξιά σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Κουκουβέ και να γίνει το 1-1. Στο 26΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ της Διαμαντάκου δεν ανησύχησε την Κουκουβέ πού μπλόκαρε. Στο 28΄λεπτό πλασέ της Αυγουστοπούλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε η Κουκουβέ. Στο 32΄λεπτό η ομάδα του Ναυπλίου έκανε την ανατροπή όταν η Κεκεμπένου έβγαλε την Νεφρού μόνη της με την Κουκουβέ , πλάσαρε για να γίνει το 2-1. Στο 51΄λεπτό η Νεφρού με σουτ έκανε το 3-1. Στο 55΄λεπτό η ομάδα του Άργους έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι . Το εκτέλεσε η Κυριακοπούλου όμως η Πιπίλου μπλόκαρε εύκολα. Στο 57΄λεπτό η ομάδα του Ναυπλίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 όταν η Κουκουβέ απέκρουσε δύσκολα σουτ της Νεφρού και στην επαναφορά η Κεκεμπάνου σούταρε ελάχιστα άουτ.
1ο Λύκειο Ναυπλίου :  Πιπίλου,Κοδέλα, Αυγουστοπούλου, Κλεώπα, Κκεκεμπάνου, Πατάτση, Καβαδία ,Νεφρού,Διαμαντάκου, Μπάρλα, Ρεβύθη.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν    : Φραγκουδάκη, Πιτσάκη, Ευαγγελίδου, Γεωργοπούλου και Μπάρλα.
3ο Λύκειο Αργους  : Κουκουβέ Μ., Κουκουβέ Ν., Τσάζη, Παπαιωάννου, Κυριακοπούλου, Ντεβέ, Κιντή, Γιάγου, Δοιαμαντή ,Νικολίτσα, Μητσάκου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν    Ξιάρχου, Πάνου και Μπούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates