Social Icons

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ηρακλής Ερμιονίδας : Συμμετείχε με 6 αθλητές στο "9ο κύπελλο Αχαρνών" και έφερε 4 μετάλια.




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο
κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χολίδης» το 9ο κύπελλο Αχαρνών στο judo πού διοργάνωσαν ο Ε.Ο.Σ. Αχαρνών και ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Ε.Ο. Τζούντο.
Συμμετείχαν 39 ομάδες από όλη την Ελλάδα με 425 αθλητές. Το παρών και σε αυτούς τους αγώνες έδωσε και η ομάδα του  Ηρακλή Ερμιονίδας με παρουσία έξι αθλητών.
Από την ομάδα του Πορτοχελίου δεν αγωνίστηκε η καλύτερη αθλήτριά του η Παναγιώτα Καισοπούλου λόγω ίωσης ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων ο Δημήτρης Καισόπουλος αγωνίστηκε με τραυματισμένο πόδι , έκανε δύο νίκες όμως δεν άντεξε και έφυγε από τους αγώνες με ασθενοφόρο. Όμως παρ όλες τις δύο αυτές ατυχίες η ομάδα έφερε στην Ερμιονίδα 4 μετάλλια .
Δύο χρυσά , ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Τα δύο χρυσά κατέκτησαν η Ραφαέλλα Κεσσέ και ο Αλέξιος Ζαραφωνίτης, το ασημένιο η Γιουγκέρτα Τσάνι και το χάλκινο ο Σπυρίδων Ζαραφωνίτης. Ο Δημήτρης Καισόπουλος παρόλο τον τραυματισμό του πήρε την 5η θέση στην κατηγορία του ενώ ο μικρός Χρήστος Μοιράγιας κατετάγη 7ος στην κατηγορία του.
Ο Ηρακλής Ερμιονίδας κατετάγη στην γενική βαθμολογία 12ος ανάμεσα σε 39 ομάδες , μία πάρα πολύ καλή  θέση.
Η επόμενη παρουσία σε αγώνες της ομάδας του Ηρακλή αναμένετε να είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών-νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων Α` και παίδων-κορασίδων Β` που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 5-6 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.
Εμείς να ευχηθούμε για μία ακόμα φορά καλή επιτυχία .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates