Social Icons

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας-ΠΑΟ Βάρδας 2-2




Κάτω από την σκιά του πολύνεκρου δυστυχήματος πού
έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής  στην Ερμιόνη και έχασαν την ζωή τους τρείς νέοι έγινε ο αγώνας της Ένωσης Ερμιονίδας με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Η Ένωση Ερμιονίδας δεν κατάφερε αυτή την φορά να πάρει το τρίποντο και να ανέβει βαθμολογικά αφού έξι λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο αγώνας για την Ένωση θα ήταν διαφορετικός εάν ο διαιτητής Αντιπαριώτης με τις αλλοπρόσαλλες  υποδείξεις του δεν  διαμόρφωνε το αποτέλεσμα.
 Και αναφερόμαστε στην φάση του 20΄λεπτού όταν υπέδειξε την άσπρη βούλα στην φάση του πέναλτι –γκολ των φιλοξενούμενων  που  απέβαλε τον Σκεντεράι αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κεφάλι και μετά στο χέρι του Ενωσίτη ποδοσφαιριστή . Επίσης στην φάση του 58΄λεπτού όταν ο Στάικος ¨τσιμπάει¨ την μπάλα μέσα στην περιοχή και χτυπάει στο χέρι του Λουμπαρδέα.  . Μία απόφαση πού ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά η Ένωση δεν το έβαλε κάτω μετά το γκολ πού δέχτηκε , κατάφερε σε ελάχιστο διάστημα και ισοφάρισε , έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους , πέτυχε ένα δεύτερο γκολ με τον Στάικο και λίγα λεπτά πριν το φινάλε σε μία στιγμή αδράνειας της άμυνας δέχτηκε την ισοφάριση.
Στο 7΄λεπτό από μπαλιά του Π. Πολίτη στον Κωνσταντινίδη, ο δεύτερος  σούταρε πάνω στην κίνηση  , αλλά απέκρουσε στη δεξιά του γωνία  ο Πονηρός σε κόρνερ.. Στο 11΄λεπτό μπαλιά του Στάικου στον Σαλταπίδα στην πλάτη της άμυνας, όμως πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί. Ένα λεπτό αργότερα πλασέ του Σαμαρά ύστερα από μπαλιά του Στάικου , η μπάλα αποκρούστηκε από  τους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.
 Στ 20΄ λεπτό ,  σέντρα του Γ. Πολίτη στον Κωνσταντινίδη, αυτός σούταρε, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κεφάλι στο χέρι του Σκεντεράι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, Το πέναλτι ανέλαβε ο Κωνσταντινίδης και έκανε το 0-1.
Στο 21΄λεπτό ο Κωνσταντινίδης είχε πλασέ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Πονηρός και την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα πάει στον Ανδριέλλο. Στο 24΄λεπτό ο Ανδριόπουλος με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Στάικου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντινόπουλου για να γίνει το 1-1. Στο 51΄λεπτό  πλασέ του Π. Πολίτη, έδιωξε δύσκολα ο Πονηρός, Στο 55΄λεπτό  φάουλ του Σαμαρά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.. Στο 61΄λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 66΄ είχαμε σπρώξιμο του Νικολόπουλου στον Σαλταπίδα και πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Στάικος και έκανε το 2-1 υπέρ της Ερμιονίδας. Στο 84΄, από σέντρα του Καζαντζή από δεξιά και πλασέ του Γκάτση μέσα από τη μικρή περιοχή, έγινε το τελικό 2-2. Η Βάρδα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες και αυτή, λόγω αποβολής του Ανδριέλλου στο 92΄με δεύτερη κίτρινη.
 Ερμιονίδα: Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης (88΄Τζιέρης), Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος (74΄Τριμπόνιας), Μιαλάκης (28΄Μαζιώτης), Σαλταπίδας.
Βάρδα: Κωνσταντινόπουλος, Αγουρίδης, Παναγόπουλος (57΄Καζαντζής), Νικολόπουλος (69΄Καρούτης), Λουμπαρδέας, Γ. Πολίτης, Γκάτσης, Π. Πολίτης, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (86΄Αποστολόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates