Social Icons

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

1ος αγώνας περιφερειακού πρωταθλήματος Scramble Νοτίου Ελλάδας : Με επτυχίες οι αναβάτες από την Ερμιονίδα


Ο Ανδρέας Θεοδώρου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/02) ο
1ος αγώνας περιφερειακού πρωταθλήματος  Scramble Νοτίου Ελλάδας πού έγινε στην θέση Απογιούρισμα Μεγάρων. Τον αγώνα διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων ( ΛΕ.Μ.Μ.) και συμμετείχαν 75 αναβάτες.
Βέβαια από τους αγώνες δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ερμιονίδα η οποία εκπροσωπήθηκε από τέσσερεις αναβάτες . Πρόκειται για τον Μιχάλη Ντουζένη , τον Ανδρέα Θεοδώρου, τον Ελισαίο Παπαδημητρίου , τον Θανάση Μούγιο και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τον Σπετσιώτη Νίκο Τσάνα.

Κατηγορία SΕ (EXPERT)
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα για την κατηγορία SB όπου δεν είχαμε συμμετοχή , στο σημείο της εκκίνησης στήθηκαν 60 μοτοσυκλέτες, από τέσσερις κατηγορίες (S1, S2, S Senior, και S EXPERT). Οι κατηγορίες πήραν εκκίνηση με διαφορές ενός λεπτού μεταξύ τους, με τους αθλητές να δοκιμάζονται πρώτα στο ποιος θα ανάψει πιο γρήγορα την μοτοσυκλέτα του, και θα στρίψει πρώτος στην πρώτη στροφή.
Την παράσταση όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε η κατηγορία  EXPERT  που αποτελούνταν από αναβάτες που δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στις άλλες κατηγορίες γιατί συμμετέχουν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ή ανήκουν σε άλλες περιφέρειες, (Βόρεια Ελλάδα), γι’αυτό και η κατηγορία αυτή δεν βαθμολογείτε.
Ο δευτεραθλητής της κατηγορίας Ε1 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, Παναγιώτης Κακολύρης, ήταν ο ταχύτερος όλων οδηγώντας άριστα κατά την διάρκεια των 90 λεπτών + δυο γύρων, με χρόνο 1:41:00. Ο Παναγιώτης στον χρόνο αυτό κατάφερε να ολοκληρώσει 17 γύρους.
O Μιχάλης Ντουζένης
Πίσω του στην δεύτερη θέση ο Μιχάλης Ντουζένης (φωτό) , με RED MOTO 250 από την ομάδα RED RIDERS /GRC GALATIS/MOTO SOFIKITIS. , με 47 δευτερόλεπτα διαφορά από τον συναθλητή του στην Ε1 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, όπου πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο Μιχάλης μπορεί να τερμάτισε δεύτερος σήμερα, σημείωσε όμως τον ταχύτερο γύρο της ημέρας από όλες τις κατηγορίες, με χρόνο 5 λεπτά και 6 δευτερόλεπτα, και ίσως θα έπρεπε να υπήρχε κάποια βράβευση για αυτό.
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Κοινωνας, που επίσης είναι αθλητής στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro, με τον πολυπρωταθλητή του Enduro, Βασίλη Σιαφαρίκα, να είναι πίσω του  στην 4η θέση με λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφορά.
Στην δέκατη θέση τερμάτισε ο Ελισαίος Παπαδημητρίου με HONDA CRF 250 από την ομάδα RED RIDERS-SIDERIS OIL-MOTO SAKIS-SPITIKO CATERING με χρόνο 05:47:718.
Κατηγορία S1

Στην S1 με τα 125αρια δίχρονα και τα 250αρια τετράχρονα, νικητής αναδείχτηκε ο Ανδρέας Θεοδώρου με YZF 250 από την ομάδα MOTO SAKIS-C COFFEE και χρόνο 1:44:03, ολοκληρώνοντας 18 γύρους. Πίσω του στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Πολυχρονης με μια Husqvarna 125 και 21 λεπτά διαφορά από την κορυφή.

Κατηγορία S2

Η μεγάλη κατηγορία S2, που ήταν και η πολυπληθέστερη με 19 αναβάτες να παίρνουν εκκίνηση, ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Γιώργο Κυπραίο με χρόνο 1 ώρα και 45 λεπτά, με τον αναβάτη να ολοκληρώνει επίσης 18 γύρους.
Πίσω του στην δεύτερη θέση, βρέθηκε ο Σταύρος Μπουζουκος, με 13 λεπτά διαφορά από την κορυφή ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Θανάσης Μουγιος, με RMZ 450 από την ομάδα MOTO SAKIS- C COFFE- SPITICO CATERING.ZAC με τον αναβάτη της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ να ολοκληρώνει 17 γύρους σε 05:33¨749.
Κατηγορία S Senior

Τέλος, στην κατηγορία των Βετεράνων, με αθλητές γεννηθέντες έως και το 1978, 13 αναβάτες πήραν εκκίνηση με τον Δημήτρη Ραπατσουλεα να είναι ο μεγάλος νικητής. Με χρόνο 1:41:34, ολοκλήρωσε 17 γύρους, τερματίζοντας μπροστά από τον Νικόλαο Τσάνα με KTM EXC 350 από την ομάδα TSANAS METAFORIKI-MOTO TORBAS με σχεδόν 2 λεπτά διαφορά,( 05¨46¨724)  και τον Σπύρο Σταματόπουλο που συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών.

Πηγή πληροφοριών : http://www.bikerspirit.net/

Για περισσότερες πληροφορίες από τους αγωνες πατήστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates