Social Icons

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ποσειδώνας Διδύμων-Κορωνίδα Κοιλάδας 1-2.

Φωτό Αρχείου

Νέα επιτυχία για την Κορωνίδα Κοιλάδας πού κέρδισε
στο ντέρμπι της Ερμιονίδας τον Ποσειδώνα Διδύμων στην έδρα του με 2-1 και έμεινε σε τροχιά τίτλου. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν με βραχεία κεφαλή ένα πόντο από την ζώνη του υποβιβασμού.
Η πρώτη καλή φάση  του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο λεπτό  ο Μέγας βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή , σούταρε για να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Πνευματικού. Στο λεπτό ο Μπροδήμας σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Μαυροκορδόπουλος απέκρουσε δύσκολα. Στο 55΄λεπτό σουτ του Μπροδήμα  μπλόκαρε ο Μαυροκορδόπουλος ενώ πέντε λεπτά αργότερα νέο σουτ του Μπροδήμα έδιωξε δύσκολα ο Κιώτης τερματοφύλακας. Στο 65΄λεπτό δυνατό σούτ του Βιρβίλη τράνταξε για δεύτερη φορά το δεξί κάθετο δοκάρι του Πνευματικού. Στο 70΄λεπτό ο Μπροδήμας μπήκε από δεξιά και ο Μαυροκορδόπουλος τον ανέτρεψε. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπροδήμας. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 79΄ λεπτό με τον Γιάννη Γιαννακόπουλο ο οποίος μπήκε από αριστερά και σούταρε στην κλειστή γωνία του Πνευματικού για να γίνει το 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα τελειώσει στο 1-1 ο Αλεξανδρής στο 92΄λεπτό  θα πιάσει ένα δυνατό σούτ έξω από την περιοχή και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το τελικό 1-2.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Πνευματικός, Μπροδήμας, Μπάρδης, Α.Κονδύλης (50’ Παρδάλης), Σ.Κονδύλης, Τρέσα, Μαλτέζος (25’ Δήμιζας), Προσίλης, Γκιονάι, Αντωνόπουλος, Κοτσοβός (85’ Ε.Προσίλης)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Μαυροκορδόπουλος, Κωτσαράς, Λάμπρου (65’ Μπασιμακόπουλος), Ντάκος (46’ Αλεξανδρής), Βιρβίλης, Μέγας,
I.Γιαννακόπουλος, Τασιόπουλος, Μπάζος, Παπασταύρου, Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates