Social Icons

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Κορωνίς Κοιλάδας :Ξεκίνησε συνεργασία με την Gate2Pro



Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας με την
εταιρία Gate 2 PRO και προσκαλεί τους γονείς των παιδιών που είναι στην ακαδημία της ομάδας την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα για μία ενημέρωση  παρουσίαση και συζήτηση με τον υπεύθυνο της εταιρίας Γιάννη Διαμαντή ο οποίος είναι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.
 Πρόκειται για μία εταιρία πού η φιλοσοφία της  στηρίζεται στην ανάδειξη των ταλέντων με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια. Σκοπός της είναι  να προβάλλει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο του αθλητή και στόχος της η καλύτερη αξιοποίηση αυτού. Δίνει  την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου (ομάδες, προπονητές, managers-scouters, τεχνικοί διευθυντές, γονείς) να έχει πρόσβαση στην εξέλιξη και στην παρακολούθηση των ταλέντων-αθλητών που ξεχωρίζουν. Οι αθλητές με την δημιουργία των προφίλ τους μπορούν να νιώθουν ασφάλεια στο ότι θα προβάλλονται και αν ξεχωρίζουν θα έχουν την δυνατότητα να προωθούν ακόμα και οι ίδιοι-γονείς τους τον εαυτό τους.
Εξασφαλίζει αντικειμενικά κριτήρια στην προώθηση τους. Δίνει έμφαση στην συνεργασία με ακαδημίες καθώς αποτελούν τον αιμοδότη του ποδοσφαίρου. Προτρέπει τα συνεργαζόμενα γραφεία manager να παρακολουθήσουν από κοντά αθλητές-ταλέντα. Καλεί  τους scouters και τις επαγγελματικές ομάδες να ασχοληθούν και να επενδύσουν σε αυτούς. Δίνει  την ευκολία σε προπονητές να μπορούν να επιλέξουν έναν αθλητή για την ομάδα τους με βάση την εικόνα-ιστορικότητα του προφίλ του.

Το δελτίο τύπου

«Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την πρωτοποριακή και καινοτόμα Εταιρεία Gate2Pro (http://www.gate2pro.gr/) του κου Γιώργου Διαμαντή.

Προσκαλούμε τους γονείς των παιδιών - μελών της Ακαδημίας της Κορωνίδας σε μια εφ όλης της ύλης ενημέρωση - παρουσίαση - συζήτηση στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο την Παρασκευή ( 22/01) στις 7 το απόγευμα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates