Social Icons

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Α.Ο.Π. Ερμιονίδας : Η Τίνα Μπίμπα στην προ-Εθνική ομάδα.


Μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης δημιουργίας του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Ερμιονίδας (ΑΟΠΕ), ήρθε

και η πρώτη επιτυχία της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο με την κλήση της νεαρής παίκτριας της ομάδας Τίνας Μπίμπα στο κλιμάκιο της προ εθνικής ομάδας , αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο. 
Ο κύριος εκφραστής αυτής της δουλειάς και  προπονητής του συλλόγου Νίκος Τσαλικιάν σε δηλώσεις του είπε ότι "η κλήση τις αθλήτριας είναι η αρχή και σύντομα θα υπάρχουν και άλλες αθλήτριες που θα έχουν ανάλογη επιτυχία. Η αιτία είναι ότι υπάρχει μια φουρνιά κοριτσιών που έχουν τα προσόντα να επιτύχουν σε προσωπικό και όχι μόνο  επίπεδο, βέβαια μέσα από σκληρή και επίπονη δουλειά. Το ΔΣ και εγώ προσωπικά ευχόμαστε  στην Τίνα καλή επιτυχία να είναι υγιείς και δυνατή στη προσπάθεια της!"
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Μπούκουρα Γιώργο μας δήλωσε: "H αθλήτρια του ΑΟΠΕ Μπίμπα Τίνα κλήθηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις του κλιμάκιου προ εθνικής και μάλιστα είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση της, αν αναλογιστεί κάνεις  το νεαρό της ηλικίας της και το μικρό χρονικό διάστημα που ασχολείται με το βόλεϊ¨. Εύχεται καλή επιτυχία στη νέα ομάδα της περιοχής και πλέον θα υπάρχει άμεση συνεργασία με το προπονητή Νίκο Τσαλικιάν για περαιτέρω κλήσεις αθλητριών. Επίσης κάλεσε το κόσμο της Ερμιονίδας να στηρίξουν τη προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη και την διεύρυνση του αθλήματος στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates