Social Icons

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Με μπουρλοτιέρη τον Κούση στο 93 λεπτό η Σπέτσες 2-2 την Ενωση Λέρνας.




Μπουρλότο στο 93 λεπτό έβαλε ο Δημήτρης Κούσης και
ανατίναξε την Ένωση Λέρνας  από την άσπρη βούλα στερώντας τη την πολύτιμη νίκη πού την την έκανε να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες της. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κάπως καλύτεροι δημιούργησαν ευκαιρίες  όμως η ομάδα των Σπετσών είχε τον τελευταίο λόγο. 
Το φιλμ
Στο 22΄λεπτό σουτ του Αποστόλου  η μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Κακαράτζα άουτ. Στο 24΄λεπτό κεφαλιά του Ζίου η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 27΄λεπτό ο Κοσμάς με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1. Στο 30΄λεπτό δυνατό σουτ του Ζίου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 41΄λεπτό δύσκολη απόκρουση του Κατσιαούνη  όταν ο Βλιγκλιάρης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η μπάλα κόντραρε στον Διαμαντή πέρνωντας πορεία προς την εστία. Στο 43΄λεπτό δυνατό σουτ του Κοσμά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 57΄λεπτό εκπληκτικό γκολ από τον Μανουλίδη με ανάποδο «ψαλιδάκι» ύστερα από σέντρα του Κομπώγιωργα. Στο 66΄ ο Κατσιαούνης απέκρουσε δύσκολα σουτ του Κούση. Στο 80΄λεπτό ο Παπαδέας ανέτρεψε τον Γιάννου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Κόλλιας έδειξε την άσπρη βούλα. Το εκτέλεσε ο Σαρρής κάνοντας το 1-2. Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ γύρισε  προς την εξέδρα και έκανε μία άσεμνη χειρονομία με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη του διαιτητή. Στο 93΄λεπτό ο Νίκος Κατσίρης ανέτρεψε τον Μανουλίδη μέσα στην περιοχή.  Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κούσης χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.
Σπέτσες : Κακαράτζας, Σκαβάτσος, Μπρεγκάζι, Κρεμμύδας, Βιγκλιάρης, Γκρίτσας, Κομπόγιωργας, ( 90΄Παπανδρέου), Μούχο ( 46΄Τσάνας), Κούσης, Μανουλίδης, Παπαδέας.
Ένωση Λέρνας  Κατσιαούνης, Ι.Διαμαντής ( 68΄Σαρρής), Κιρβαλίτζε, Λαζάρου, Ν.Κατσίρης,Α.Διαμαντής,  Αποστόλου, ( 88’ Ταμπάκης), Ζίου, Β.Κατσίρης, Γιάννος, Κοσμάς.( 90΄Βαρβέρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates