Social Icons

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ Χαλκίς-Ερμιονίδα 3-0

ΠΗΓΗ : http://www.egnomi.gr
Ο ΑΟ Χαλκίς επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες και το έκανε με εμφατικό τρόπο, νικώντας σήμερα το απόγευμα στο Δημ. Στάδιο την Ερμιονίδα με 3-0!
Οι γηπεδούχοι απέδωσαν
πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι και άφησαν άκρως ικανοποιημένους τους 500 και πλέον φιλάθλους τους, που αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον ΑΟΧ της νέας εποχής (μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Στούπα).
Ο ΑΟ Χαλκίς, κυκλοφορώντας πολύ καλά τη μπάλα από τα πρώτα λεπτά, έπαιξε την Ερμιονίδα στο μισό γήπεδο και στο 14’ έχασε την πρώτη σπουδαία φάση όταν ο Βαλκάνος βρέθηκε σε θέση βολής (δεν πάσαρε αριστερά στον αμαρκάριστο Τσατσαρώνη), αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Η Ερμιονίδα φάνηκε μονάχα σε μία φάση στο 30’ όταν από λάθος στο κέντρο της άμυνας του ΑΟΧ, ο Ανδριόπουλος θέλησε να γίνει απειλητικός, αλλά ο Ντουμάνης βγήκε και μάζεψε τη μπάλα.
Γκολάρα ο Σπανός
Ο ΑΟ Χαλκίς συνέχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και στο 32’ η υπεροχή του καρποφόρησε με σκόρερ τον Τάκη Σπανό(σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα).
Ο Σπανός έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε το κοντρόλ, άδειασε με «μαγικό» τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ στην δεξιά γωνία του Πονηρού έκανε το 1-0 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.
«Κλείδωσε» τη νίκη με …αυτογκόλ!
Στην επανάληψη η Ερμιονίδα (για κανά πεντάλεπτο) μπήκε πιο «ζεστά» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Χαλκίδα ισορρόπησε γρήγορα, μολονότι δεν ήταν το ίδιο επιθετική όπως στο α’ ημίχρονο (έπρεπε να διαφυλάξει και τα νώτα της γιατί το παιχνίδι ήταν κρίσιμο).
Παρόλα αυτά όποτε έβρισκε ευκαιρία έβγαινε με αξιώσεις μπροστά και στο 73’ «κλείδωσε» τη νίκη, όταν ο Βαλκάνος από δεξιά (ο Σταματάκος έπαιζε αριστερά) έκανε τη σέντρα και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Νταμαρλής στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του(αυτογκόλ) για το 2-0.
Το κερασάκι στην τούρτα!
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σταματάκος στο 89’. Μετά από εκπληκτική κούρσα του Τσατσαρή (έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου), ο Σταματάκος πήρε τη μπάλα, «χόρεψε» την άμυνα της Ερμιονίδας και με ψύχραιμο πλασέ στην κλειστή γωνία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων.
Στο 91’ ο Τσούπρος με κεφαλιά από φάουλ του Γκιτσάλη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Μέτρια η διαιτησία του Βλαντή από τον Πειραιά.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Ντουμάνης, Αχείμαστος (90′ Κοροβέσης), Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Αποστολόπουλος (55′ Ζουζουλής), Βαλκάνος, Σπανός (79′ Γκιτσάλης), Σταματάκος, Τσατσαρώνης.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (ΜαγκαφίνηςΔημ): Πονηρός, Τζιέρης (46’ Τριμπόνιας), Σαμαράς, Νταμαρλής, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Στάϊκος, Μαρίνης (68’ Τριανταφύλλου), Ανδριόπουλος (74’ Σχοινάς), Μιχαλάκης, Σκεντεράϊ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates