Social Icons

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας-Τροιζηνιακός 2-2.





Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι μεταξύ της Κορωνίδας Κοιλάδας  και του
Τροιζηνιακού για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας. Το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο αν και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει την νίκη αφού είχαν ευκαιρίες . Πιο κοντά βρέθηκε ο Τροιζηνιακός όταν μετά το 0-1 είχε δοκάρι και εκεί θα είχαν τελειώσει όλα.

Στο 14΄λεπτό ο Τασσιόπουλος ύστερα από κόρνερ του Γιάννη Γιαννακόπουλου από δεξιά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σωτηράκη .
Στο 16΄λεπτό ο Χατζόπουλος με μπαλιά τρύπα έβγαλε μόνο του τον Χατζέλη με τον Μαυροκορδόπουλο όμως ο Κιώτης τερματοφύλακας του έκλεισε το πεδίο και το σούτ που έκανε έφυγε άουτ.
Στο 24΄λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε ο Μπάζος να γίνει απειλητικός .
Στο 26΄ λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Ι.Σωτηράκη στην αριστερή του γωνία σε δεξί φαλτσαριστό σουτ του Παπασταύρου.
Στο 27΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα άουτ.
Στο 33΄λεπτό νέο σουτ του Κέλλη η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σωτηράκη άουτ.
Στο 40΄λεπτό  μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων ο Χατζόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 49΄λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σωτηράκης.
Στο 55΄λεπτό πλασέ του Σούχλα μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Μαυροκορδόπουλου .
Στο 59΄λεπτό σέντρα του Διαμαντή από αριστερά η μπάλα χτύπησε  στο χέρι του Σταματέλου και ο διαιτητής Καπετάνιος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κέλλης για να κάνει το 1-1.
Στο 67΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Μαυροκορδόπουλου στο δεξί παραθυράκι του ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματέλου.
Στο 70΄λεπτό ο Σταματέλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μαυροκορδόπουλου  κάνοντας το 1-2.
Στο 83΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέλλη από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σωτηράκη κάνοντας το 2-2.
Στο 85΄λεπτό μπαλιά του Κωτσαρά στον Δ.Μπασιμακόπουλο πού με πλάτη προς την εστία γύρισε το σώμα του σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα με την βοήθεια και του Σωτηράκη στο αριστερό δοκάρι  και να βγει κόρνερ.
Πολύ καλή η διαιτησία του Καπετάνου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τον πρώτο βοηθό Γ. Παρασκευόπουλο στην φάση του πέναλτι στο οποίο υποστηρίζουν πως η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Σταματέλου και όχι στο χέρι. Επίσης πολύ καλός ο δεύτερος βοηθός Κάτσουδας.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος) : Μαυροκορδόπουλος, Κωτσαράς, Διαμαντής, Τασσιόπουλος ( 52΄Ι.Λάμπρου), Βιρβίλης, Μέγας, Ι.Γιαννακόπουλος ( 70΄Δ.Μπασιμακόπουλος), Παπασταύρου, Μπάζος, ( 79΄Αλεξανδρής), Κέλλης, Cojocaru.
Τροιζηνιακός ( Δ.Καραμάνης) : Ι.Σωτηράκης, Καλατζής ( 78΄Πάνου), Δελαπόρτας,Σαραντόπουλος  , Γ.Σαμπάνης ( 75΄Δ.Σαμπάνης), Λάφης, Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος, Χατζέλη , Καπεταν κωνσταντής



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates