Social Icons

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Με γκολ για Οσκαρ του Κούση η Σπέτσες κέρδισαν 2-1 τον Αριστείωνα στο Λυγουριό.



Σημαντικό διπλό σε μία δύσκολη έδρα πήρε η Μπουμπουλίνα Σπετσών. αφού κέρδισε
μέσα στο Λυγουριό τον Αριστείωνα με 2-1.
Όμως αυτό πού θα έχουν να θυμούνται από αυτόν τον αγώνα οι λιγοστοί φίλαθλοι θα είναι το σπάνια ομορφιάς δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Δημήτρη Κούση. Είναι από τα ελάχιστα σπάνιας ομορφιάς γκολ πού δεν βλέπουμε συχνά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κρίμα πού δεν υπήρχε κάποιο βίντεο να το αποθανατίσει.  Και βέβαια μπήκε από ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι δεινός σκόρερ.
Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτοι αφού δεν δημιούργησαν ίχνος ευκαιρίας αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο κάπως φάνηκαν με αποκορύφωμα την φάση του γκολ πού μείωσαν το σκορ και μία ευκαιρία με τον Μπέκα πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα που πρόλαβε και καθάρισε ο Κακαράτζας.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους μόνο για φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν αφού ήταν κυρίαρχοι του αγώνα δημιούργησαν φάσεις για γκολ από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 20΄λεπτό όταν κεφαλιά του Κούση από το πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λάσκαρη . Στο 30΄λεπτό ο Μπρεκάζι με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.  Στο 36΄λεπτό τετ α τετ του Σαμπάνη έδιωξε ο Λάσκαρης.
Στο 64 λεπτό ο Μανουλίδης από πλάγια με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη ανοίγοντας το σκορ. . Στο 63΄λεπτό ο Κούσης όπως προαναφέραμε με ένα κεραυνό πάνω στην κίνηση μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καρφωθεί στα δίχτυα των γηπεδούχων για να γίνει το 0-2. Στο 72΄λεπτό μπαλιά -τρύπα του Σαμπάνη στον Κούση μέσα στην περιοχή του Αριστείωνα ο 34χρονος επιθετικός της Μπουμπουλίνας σούταρε για να αποκρουστεί η μπάλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λάσκαρη. Στο 78΄λεπτό ο Σταυρόπουλος μείωσε για τον Αριστείωνα  με σουτ σε 1-2.
Οι Συνθέσεις :
Αριτείωνας :Λάσκαρης, Γαλάνης ( 66΄Σταυρόπουλος), Παπακαλοδούκας, Μπαλάσκας, Κοκορομύτης, Οψιμούλης, Κωστόπουλος, Μπάρδης, Μπέκας, Φωτεινάκης, Λιακόπουλος ( 46΄Κόλλιας).
Σπέτσες  : Κακαράτζας, Ζάχου( 46΄Μπίτρι), Μπρεκάζι, Κρεμμύδας, Βιγκλιάρης, Γκρίτσας, Κομπόγιωργας, ( 89΄Παππανδρέου),Muho, Κούσης, Μανουλίδης, Σκαβατσός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates