Social Icons

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αδικη ήττα για την Ερμιονίδα πού έχασε από τον Παναργειακό και τον διαιτητή Μανούχο με 2-0





Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στον τελικό του
κυπέλλου Αργολίδας από τον Παναργειακό πού έγινε στο δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους. Οι «κυανοκίτρινοι» της Ερμιονίδας έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Βαγγέλη Μανούχου . Και αναφερόμαστε πρώτα στην φάση από την οποία ξεκίνησε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων στο 88 λεπτό  το οποίο προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ . Και δεύτερον στην φάση του 90 λεπτού όπου ο Σαλταπίδας ανατρέπεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων .

Το φίλμ

Στο 5' λεπτό προβολή του Ανδριόπουλου ύστερα από μπαλιά του Σαλταπίδα ο Παπαδόπουλος απέκρουσε δύσκολα.
 Στο 10' λεπτό οι γηπεδούχοι βγήκαν  βγήκαν  στην επίθεση, ο Παντελής έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Σκεντεράι έδιωξε με κεφαλιά πριν πάει η μπάλα στον Τσόφλιο,
Στο 15'λεπτό  ο   Στάικος σέντραρε από δεξιά, ο Ανδριόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 20' λεπτό ο Γκίνο έκοψε δεξιά στον Τσόφλιο, όμως ο Σκεντεράι πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ .
Στο 23΄λεπτό  ο Γκίνο έκανε σέντρα, όμως ο Μπισμπίδης έδιωξε και παραλίγο να σημειώσει αυτογκολ.
Στο 30'  λεπτό ο Χαρίτος σούταρε αλλά ο Κιοσές την τελευταία στιγμή έκανε ωραία προβολή και απομάκρυνε.
Στο 49' λεπτό ο Γκίνο σούταρε από διαγώνια θέση, με την μπάλα να βγαίνει άουτ,
Στο 65' λεπτό ο Νικλητσιώτης πέρασε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Παντελή, αυτός γύρισε στον Τσόφλιο, όμως ο Μπισμπίδης πετάχτηκε και έδιωξε την μπάλα,
Στο 88' ο Παναργειακός κέρδισε φάουλ από δεξιά, ο Νικλητσιώτης το εκτέλεσε, ο Φασούλης πετάχτηκε και με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, οι παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν και σημειώθηκε μικρή διακοπή στον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για το φάουλ που δόθηκε.
Στο 90' η Ερμιονίδα βγήκε μπροστά, ο Σαλταπίδας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή και οι συμπαίκτες του ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Μανούχο.
Στο 92' ο Νικλητσιώτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Τσόφλιο και ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουράτη κάνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ.Μπολάνο): Παπαδόπουλος, Ρότα, Γεωργίου, Κολλαράς, Γεωργίου, Γκάβριτς, Πούτσι, Γκίνο (68’ Φασούλης), Χαρίτος (54’ Νικλητσιώτης), Τσόφλιος, Γκατιάγκα (77’ Παπαϊωάννου), Παντελής.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δ.Μαγκαφίνης): Μουράτης, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσές (89’ Πλαστουργός), Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης (79’ Τριμπόνιας), Σαλταπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates