Social Icons

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

1ra CMAS World Cup 2016 : Με την συμμετοχή του Γιαννη Σιδέρη το παγκόσμιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας. που έγινε στην Μαγιόρκα της Ισπανίας.( φωτο-Video)

Η Ελληνική ομάδα.


Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15 έως και 17 Ιανουαρίου στην πόλη
Μαγιόρκα  της Ισπανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας. Συμμετείχαν μόνον οι δέκα πρώτοι του προηγούμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος υποβρύχιας αλιείας, προηγούμενοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, προηγούμενοι νικητές Master και ένας αθλητής από τη χώρα που διοργανώνει το επόμενο Διεθνές Πρωτάθλημα, δηλαδή από την Ελλάδα.  Μεταξύ των χωρών πού έλαβαν μέρος ήταν η Αλγερία, η Γαλλία, το Σαν Μαρίνο , η Κροατία, η Πορτογαλία, η Ιταλία η οικοδέσποινα Ισπανία και φυσικά η Ελλάδα. Την χώρα μας εκπροσώπησαν οι αθλητές Περούλης Τάσος  , Ρίγγας Γιάννης  από τον σύλλογο ΝΑΟΚ της Κέρκυρας ο Γιάννης Σιδέρης από το Πορτοχέλι και ο Νίκος Καμπάνης ( καπετάνιος).

Επίσης στην  ομάδα CMAS είχαμε ελληνική συμμετοχή με τον Κωσταντίνο Μακρή. Πρόκειται για μία ομάδα που απαρτίζετε από τρείς αλιείς διαφορετικών κρατών. Εκτός από τον Κωνσταντίνο Μακρή στην ομάδα ήταν ο Oscar Lopez της Ισπανίας , ο Giacomo της Ιταλίας με καπετάνιο την Valentina Prokic από την Κροατία.  

Στον πρώτο αγώνα συμμετείχαν πέντε Εθνικές ομάδες. της Ισπανίας με τον Sergio Castillo, Jaime David Montero και καπετάνιο τον Pedro Carbonell, Ελλάδα Γιάννης Ρίγγας, Τάσος Περούλης, Γιάννης Σιδέρης και  καπετάνιος ο Νίκος Καμπάνης, την Αλγερία με Mohamed Belhadj Kacem, Μουσταφά Μοχάμεντ Belhadj, Σαλίμ Blaoui και  καπετάνιο τον  Kamel Νία, το Σαν Μαρίνο με Domenico Macaluso, ο οποίος εκτός από αλιέας εκτελεί και χρέη καπετάνιου , Carmelo Sciarrota και Francesco Conte, και μια μικτή ομάδα με CMAS τρεις αλιείς διαφορετικών εθνικοτήτων, Oscar Lopez της Ισπανίας, ΚΩΝΝΟΣ Μακρής Ελλάδα και την Ιταλία Giacomo της Άνοιξης και της Κροατίας καπετάνιος Βαλεντίνα Prokic.

Ο πρώτος αγώνας έγινε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες αφού στην περιοχή είχε πολύ κρύο συννεφιά και βροχή. Γι αυτό και ήταν χαμηλή η αφθονία των ψαριών.


Αποτελέσματα πρώτης ημέρας

 
Pos
Ομάδα
Σημεία
1
Ισπανία
24.735
2
CMAS ( Μικτή)
22.720
3
Ελλάδα
22.170
4
Σαν Μαρίνο
22.165
5
Αλγερία
3.925

Στον αγώνα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου συμμετείχαν πάνω από 130 αθλητές οι οποίοι χωρίστηκαν σε 44 ομάδες των τριών.


Τα αποτελέσματα της δεύτερης η μέρας.

Θέση
Ομάδα
Σημεία
1
Raúl Astorga, Όσκαρ Θερβάντες και ο Toni Trias
33370
2
Oscar López, Giacomo, ΚΩΝΝΟΣ Μακρής
23730
3
Sergio Gastao, Miguel Γαλέρα, Ντάνιελ Galera
17055
4
José L. Fernández, José A. Fdez, Κάρλος Ομπραδόρ
1356

Την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, την  Κυριακή πραγματοποιήθηκε  ο αγώνας με τα μεγάλα ονόματα της υποβρύχιας αλιείας, η οποία περιελάμβανε τη συμμετοχή του Σάντι López Cid, την αγγλική Rui Torres, Oscar Riera Θερβάντες, Sergio Ιουλιανού, Γιάννη Σιδέρη, Γιάννη Ρίγγα, Τάσο Περούλη και Jaime Heras.


Τα αποτελέσματατης τρίτης ημέρας

Θέση
Ψαράς
Σημεία
1
Τάσης Περούλης
34960
2
Oscar Riera Θερβάντες
28.860
3
Santi López Cid
13285
4
Γιάννης Ρίγγα
10.705
5
Sergio Julián
8290
6
Jaime Ήρας
6.150
7
Γιάννης Σιδέρης
5.255
8
Rui Τόρες
2.545

Τα στοιχεία των αγώνων τα πήραμε από το πορτογαλικό site http://www.portugalsub.pt

Δείτε ένα μικρό βίντεο από τους αγώνες 



Φωτορεπορτάζ από την σελίδα του Γιάννη Σίδερη στο facebook.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates